KINA

Iživcirani Kinez bacio samoubojicu s mosta

27.05.2009.
u 14:04
Pogledaj originalni članak

Pet sati čekao je umirovljeni vojnik Lian Jiansheng ispred mosta na kojem je promet bio obustavljen zbog Chena Fuchaoa koji je prijetio samoubojstvom.

Chen se popeo na vrh mosta i unatoč razgovorima s policijskim pregovaračima nije se htio spustiti.

Međutim, iživcirani Lian probio se kroz policijsku zaštitu i popeo se na vrh most. Za razliku od pregovarača, nije imao previše strpljenja pa je bacio nesretnog Chana koji je ipak preživio jer je pao u policijski balon.

- Oni nemaju namjeru ubiti se, nego samo privući pozornost vlasti - rekao je umirovljeni vojnik koji je pomogao samoubojici u njegovu naumu i gurnuo ga s mosta. Akciju je izveo poput Mel Gibsona u "Smrtonosnom oružju".

(mKm)

GUVERNERKA ZGROZILA AMERIKU

'Bio je gadan i zao. Smrdio je i ganjao djecu. Jarac je poskočio i ispalila sam hitac'

Priznanje je objavila u svojoj knjizi „Nema povratka“ koja je mješavina autobiografije, političkih analiza napada na demokrate, kako bi lustrirala odlučnost da provodi teške odluke. Svoga psa Cricketa odvezla je do šljunčare i jednostavno ga upucala. "To nije bio ugodan posao, ali morao se obaviti", napisala je. Kad ju je već uhvatio trenutak iskrenosti, političarka na koju Trump ozbiljno računa, priznala je i da je usmrtila jarca kojeg je držala njezina obitelj

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr