Sjajni rezultati

Izbornu noć na Večernjem TV-u pratilo 250 tisuća Hrvata, danas nove emisije u našem studiju

Foto: Vecernji.hr
Izborna emisija
Foto: Večernji.hr
Marijan Palić i Dragan Bagić
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
Božo Skoko
23.12.2019.
u 00:01
Dosegli smo do pola milijuna korisnika na našoj Facebook stranici samo video emisijama i javljanjima uživo iz stožera predsjedničkih kanidata.
Pogledaj originalni članak

Večernji list na svim svojim platformama pozorno je i iznimno sadržajno pratio izbornu noć prvog kruga predsjedničke utrke te ponovno zabilježio sjajne rezultate. Dosegli smo do pola milijuna korisnika na našoj Facebook stranici samo video emisijama i javljanjima uživo direktno iz stožera predsjedničkih kanidata. Također, ostvarili smo čak 250 tisuća pregleda videa.

Najgledanija bila je analiza rezultata izlaznih anketa u kojoj su sudjelovali naš politički analitičar Božo Skoko, komunikacijska analitičarka Ankica Mamić te Večernjakov kolumnist Davor Ivanković. A iznimno gledano bilo je i javljanje uživo iz stožera predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović.

Veliku pozornost publike privuklo je gostovanje trojice eminentnih političara Nikole Grmoje, Radimira Čačića te Željka Reinera, koji su iznijeli stav o prvim neslužbenim rezultatima. Uz njih, nastupili su i sociolog Dragan Bagić te stručnjak za digitalne mreže Marijan Palić koji je zanimljivim grafičkim prikazima donio novu dimenziju u analizi izbora otkrivši trendove na suvremenim kanalima. 

Pozivamo vas i da danas uživo pratite emisije iz našeg studija u kojima ćemo analizirati rezultate prvog kruga predsjedničkih izbora te najaviti što će se sve događati u drugom krugu. Tako će u 12 sati Božo Skoko i Krešimir Macan iznijeti svoj komentar, a potom u 13 sati isto će učiniti Ankica Mamić i Davor Ivanković. U 17 sati gost će biti bivši predsjednik Ivo Josipović.

Video - Grmoja, Čačić i Reiner komentirali rezultate prvog kruga predsjedničkih izbora

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar navijač
navijač
09:37 23.12.2019.

Ono što je bilo na RTL -u nije bilo gledljivo. njima treba uzeti licencu.

DU
Deleted user
09:21 23.12.2019.

Pa i nemate se bas čime pohvaliti.

PR
prajdali100
08:59 23.12.2019.

Tužan dan je osvanuo u zemlji Hrvatskoj.