Utrka za Pantovčak

Izbori se bliže, kome ćete dati svoj glas

Foto: Marijan Susenj/PIXSELL
Izbori se bliže, kome ćete dati svoj glas
08.12.2014.
u 12:10
Iako su se kao potencijalni kandidati spominjali i stečajni upravitelj Ivan Rude i ''life-coach'' Ivan Bavčević, oni nisu uspjeli skupiti potrebnih 10.000 potpisa
Pogledaj originalni članak

Državno izborno povjerenstvo danas je i službeno objavilo imena četvero kandidata na predstojećim izborima za predsjednika Republike Hrvatske koji će se održati u nedjelju, 28. prosinca. To su: Ivo Josipović, Kolinda Grabar-Kitarović, Milan Kujundžić i Ivan Vilibor Sinčić.

Iako su se kao potencijalni kandidati spominjali i stečajni upravitelj Ivan Rude i ''life-coach'' Ivan Bavčević, oni nisu uspjeli skupiti potrebnih 10.000 potpisa. Ivan Grubišić i Anto Đapić odustali su od kandidature iako Grubišić tvrdi da je skupio potreban broj glasova.

Na izborima će se tako natjecati samo četiri kandidata, a manje ih je bilo samo 1997. kada su se natjecali Franjo Tuđman, Zdravko Tomac i Vlado Gotovac. Na prošlim predsjedničkim izborima bilo ih je 12, a na pretprošlima čak 13 kandidata.

>> U jednoj večeri skupili više od milijun kuna za Kolindu Grabar Kitarović

>> Četiri kandidata: Kolinda ignorira Kujundžića, a Josipović sve kandidate

>> 'Hebrang laže, on je čovjek tuge i nevolja. Do '93. sam bio u ratu, a '93. i '94. u SAD-u na stipendiji'

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 306

Avatar Mi ili Oni
Mi ili Oni
12:25 08.12.2014.

Josipović uživa u Balkanskoj krčmi. Treba nam moderna hrvatska. NATO, EU i te stvari. Nećemo više maljutke u HV-u.

BU
butro2602butro
13:12 08.12.2014.

Odgovor komunisti cheguevari. Po tvom nadimku vidi se kojoj političkoj opciji pripadaš pa je i logično da pobjegneš iz ove države jer upravo tvoj kandidat i ova vlada bi Hrvatsku pretvorili u Kubu a za što im ne treba još puno uz podršku takvih kao ti.Prošla vlada je imala lopova a za razliku od njih u ovoj ima sve,lopova, lažljivaca, prevaranata i premijera koji nosi titulu najnepopularnijeg političara a sve što je valjalo istjerano je iz vlade i stranke. Ti bar ne sakrivaš svoju političku opredjeljenosti dok se tvoj kandidat i njegov SDP skrivaju iza žute zvijezde jer je crvena ovom narodu donjela puno zla, idi crveni u CUBU.

DU
Deleted user
14:49 08.12.2014.

Kolinda gazi sve pred sobom, Josipović nema šanse.