SASVIM MALA STRANKA

Ako će oni smanjiti PDV, mi ćemo ukinuti nezaposlenost

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Ella Dvornik
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
17.09.2013., Zagreb - Televizijski voditelj i urednik Robert Zuber. Photo: Goran Jakus/PIXSELL
22.08.2016.
u 15:15
Biračima su obećali ukidanje nezaposlenosti, kraći radni tjedan, bruto plaće i besplatni internet, pri čemu misle da nisu neozbiljniji od ostalih
Pogledaj originalni članak

Robert Zuber i Tomislav Pulić početkom godine predstavili su dokumentarni film “Kandidat” u kojem su se uključili u izbore za predstavnika stanara u jednom zagrebačkom neboderu. Idući projekt trebala im je biti kandidatura na lokalnim izborima, ali pad Vlade dao im je mogućnost da svojom na brzinu utemeljenom Sasvim malom strankom (SMS) krenu odmah na parlamentarne izbore.

– Hrvatima nudimo ukidanje nezaposlenosti dekretom, bruto plaće, četverodnevni radni tjedan i besplatni internet za sve. Pri tome nismo nimalo neozbiljniji od ostalih stranaka, koje nude smanjenje PDV-a i povećanje BDP-a bez objašnjenja kako to misle provesti – kaže nam Zuber, dodajući da je cilj SMS-a humorom skrenuti pozornost na neodgovorni i nesankcionirani predizborni diskurs.

Na stranačkim listama na kojima je ravno 50 posto žena nalaze se i Vedrana Rudan, Ella Dvornik...

– Interes za stranku toliki je da više ni sam ne znam točan broj članova. Želja nam je privući što više mladih. Zato ćemo lobirati za postavljanje više Pokemona pred biračka mjesta. Kad već nemamo mnogo novca, snalazimo se s kapitalom koji imamo – objasnio je predsjednik stranke Tomislav Pulić, osvrćući se se na obilno citiranje motiva igrice Pokemon Go u njihovoj kampanji. 

>> Ella Dvornik ovoga ljeta ne miruje. Evo što će raditi u Dubrovniku...

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

DA
Darko22
16:00 22.08.2016.

U Hrvatskoj stvarno bilo tko može biti političar...

MT
mladen.turcic
18:14 22.08.2016.

kad će netko konačno reći"povećati ZAPOSLENOST""

DU
Deleted user
17:58 22.08.2016.

London, bogati zagondzija, a ipak bi se bilo dobro plasirat u sabor. Ako će se zauzimat za zabranu pušenja cigara a pušit nešto drugo i ja dajem svoj skromni glasić.