USPIO PREŽIVJETI

Izbola supruga zbog fotografija 'druge žene' u mobitelu pa otkrila pravu istinu

Foto: Reuters/PIXSELL
Izbola supruga zbog fotografija 'druge žene' u mobitelu pa otkrila pravu istinu
26.01.2021.
u 12:27
Juan je policajcima objasnio kako je fotografije našao među e-mailovima te ih '''skinuo'' na mobitel.
Pogledaj originalni članak

Meksička policija dobila je prošlog tjedna prijavu o obiteljskom nasilju u okrugu Cajeme u saveznoj državi Sonora. Dolaskom na mjesto događaja uhitili su ženu koja je nožem izbola svog supruga.

Žena, koju je policija identificirala kao Leonora R, nožem je izbola supruga zbog ljubomore nakon što je na njegovu mobitelu pronašla stare fotografije na kojima suprug Juan N vodi ljubav ''s drugom ženom''. No, Leonora nije odmah shvatila da je na tim starim fotografijama upravo ona.

Kada je vidjela fotografije, uzela je nož i nije suprugu dala vremena da objasni o čemu je riječ. Počela ga je ubadati po tijelu vrijeđajući ga. Juan je uspio izbiti nož iz ruku žene te joj je tada objasnio da je na fotografijama ona. Leonora se navodno nije mogla prepoznati jer su fotografije nastale dok je bila mlada, mršavija i našminkana. Juan je policajcima objasnio kako je fotografije našao među mailovima te ih skinuo na mobitel, javlja Daily Mail.

Policija je uhitila Leonoru koja je završila iza rešetaka gdje čeka optužnicu, a Juan je prebačen u bolnicu, gdje se oporavlja.

Pogledajte i video: Studenti zgranuli Britance – nasred livade organizirali grupno grudanje

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

ZA
zagabria5
16:08 26.01.2021.

U toj pokrajini se ubijaju za dobro jutro. Povod je nebitan, a prednjače narko karteli. Izgleda narod to tamo voli, folklor

BE
Beskucnik
07:40 27.01.2021.

#spasime #nisisama #nisitrazila , zene postaju luđe no obicno , uskoro ce trebat sigurna kuća za muske na svakom cosku

SI
sisavac
13:52 26.01.2021.

e ovakvu ženu moraš voljeti, ne vjeruje ti ni kad je na snimkama ona sama! sad slijedi pomirenje u velikom stilu... ljubav je najjači osjećaj.