PIJANA POSLA

Izbola ga u svađi. Ona imala 3,37 promila, a on 1,59

Foto: GettyImages
Foto: GettyImages
03.11.2019.
u 13:56
Policija istražuje što se dogodilo jer zbog njihove alkoholiziranosti sa sudionicima događaja nisu mogli razgovarati.
Pogledaj originalni članak

Alkohol je kriv za sve. Moguće je da će se tako braniti 23-godišnjakinja, s kojom je zagrebačka policija u subotu oko 23.30 imala pune ruke posla. Kako su priopćili, djevojka je imala 3,37 promila alkohola u krvi i te se noći na području Zaprešića posvađala s 38-godišnjakom, koji je imao 1,59 promila alkohola.

Riječ po riječ i svađa je prerasla u fizički obračun. Djevojka se sumnjiči da je muškaraca napala oštrim predmetom te ga lakše ozlijedila. On je prevezen u bolnicu, a ona na triježnjenje. Policija istražuje što se dogodilo jer zbog njihove alkoholiziranosti sa sudionicima događaja nisu mogli razgovarati.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

ZO
Zooltan
18:28 03.11.2019.

dobro da nije netko nevin stradao

SA
samoborka
14:22 03.11.2019.

Nemoguće. Žene su savršene, one nikada ne piju, ne lažu, ne napadaju i ne rade zlo. Idemo feministice odmah u boj u boj!

PA
Prosvijećeni apsolutist 2
14:07 03.11.2019.

Da su popili vise, promasili bi. Poanta price je ova: ako pijes, pij pravo.