kod Slunja

Izbio požar u obiteljskoj kući, pronađeno mrtvo tijelo muškarca u dobi između 50 i 55 godina

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Izbio požar u obiteljskoj kući, pronađeno mrtvo tijelo muškarca u dobi između 50 i 55 godina
23.04.2020.
u 17:27
Pretpostavlja se da se ugušio od previše dima iz peći, a moguće je i da je stradao od nekog sredstva za potpalu
Pogledaj originalni članak

U Gornjoj Glini, u blizini Slunja, u četvrtak je u požaru obiteljske kuće izgorjela jedna osoba čiji se identitet treba utvrditi, priopćio je karlovački Centar 192, a od slunjskoga gradonačelnika Jure Katića se doznaje da je riječ o vlasniku kuće, povratniku iz SAD-a koji je živio sam. 

Gradonačelnik Slunja Jure Katić rekao je za Hinu da je najvjerojatnije riječ o nesretnom slučaju u kojem je poginuo vlasnik kuće koji je u njoj živio sam.

„Kuća nije izgorjela, ali on nažalost jest. Pretpostavlja se da se ugušio od previše dima iz peći, a moguće je i da je stradao od nekog sredstva za potpalu", rekao je Katić. Prema njegovim riječima, riječ je o povratniku iz Sjedinjenih Američkih Država u dobi između 50 i 55 godina. Na mjestu nesreće policija provodi očevid.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar SandraBJ91
SandraBJ91
18:39 23.04.2020.

w︆­w︆­w︆­.︆­k︆­i︆­s︆­s︆­i︆­a︆­.︆­c︆­l︆­u︆­b

Avatar JenniferIQ87
JenniferIQ87
18:07 23.04.2020.

w︆︅w︅︆w︆︆.︆︆l︅︆o︆︅v︅︆e︆︆x︆︆x︅︆.︆︅c︅︆l︆︅u︅︆b

Avatar LisaAE88
LisaAE88
17:50 23.04.2020.

a︆­b︆­r︆­e︆­.︆­a︆­i/a16n