strava u španjolskoj

Izašao iz zatvora pa u stanu našao mumificirano suprugino tijelo

Foto: Reuters/PIXSELL
Izašao iz zatvora pa u stanu našao mumificirano suprugino tijelo
10.10.2012.
u 22:47
Zatvorenik se žalio kako mu se supruga nije javila godinu dana, no njegovi zahtjevi nisu urodili plodom
Pogledaj originalni članak

Španjolac koji je se nakon što je pušten iz zatvora vratio doma ostao je šokiran kad je zatekao mumificirano tijelo svoje supruge, prenosi Fox. Angeles Fernandez umrla je u svom domu u Ciepozuelosu kod Madrida a da to nitko nije primijetio, osim njezinog zatvorenog supruga Eduarda R. koji se još u rujnu prošle godine žalio kako mu se supruga već godinu dana nije javila.

Mumificirano tijelo pronađeno je na krevetu, a nisu pronađeni tragovi nasilne smrti. Točan uzrok smrti bit će utvrđen tek nakon obdukcije.

Lokalne su vlasti jučer izvijestile kako je sudac više puta odbio zahtjeve policije da uđu u stan i provjere je li s Angeles sve u redu. Osim što se zatvorenik žalio kako mu se supruga nije javljala, susjedi su prijavili kako se iz stana širi nesnosan smrad. Međutim, u gradskoj upravi tvrde da je Angeles bila na glasu kao osoba koja nije baš držala do higijene te da su se susjedi žalili na smrad otkad se uselila.

>> Horor u Rusiji: U stanu pronašli u lutke odjevene leševe 29 žena

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.