Pjevači amateri

Izabran najbolji glas Sjeverozapdne Hrvatske

Foto: Photo: Damir Spehar/PIXSELL
Izabran najbolji glas Sjeverozapdne Hrvatske
15.07.2013.
u 15:28
Uspješno je okončana dvomjesečna potraga za najboljim grlom i glasom SZ Hrvatske
Pogledaj originalni članak

Ana Dumić Kolundžić iz Bjelovara je superpobjednica najvećeg spektakla pjevača amatera sjevero-zapadne Hrvatske, a koji je u velikom superfinalu na sve popularnijem izletištu ranch Viktoria u Farkaševcu u organizaciji Super radia i poznatog bjelovarskog radijskog voditelja Dražena Kosinana Kocke okupio 16 izvođača.

Time je uspješno okončana dvomjesečna potraga za najboljim grlom i glasom SZ Hrvatske, pri čemu je pobjednica Ana interpretiravši Vanninu pjesmu \"Kao da me nema tu\" osvojila i glavnu novčanu nagradu od 7.000 kuna.

Među šarolikim spektrom izvođača s područja tri županije, Bjelovarsko-bilogorske, Zagrebačke i Koprivničko-križevačke, drugo je mjesto i novčanu nagradu od 2.000 kuna osvojila Kristina Medved iz Ivanić Grada s izvedbom \"Ima jedan svijet\" Zorice Kondže, dok je trećeplasirani sa 1.000 kuna u džepu bio Dejan Janječić iz Breze s pjesmom \"Ivana\". Međutim svaki je superfinalist sjajnim nastupom opravdao mjesto u finalu, a što je uz gromoglasnu potporu navijača i posjetitelja dovelo do nezaboravnog ozračja.

Simpatije su tako pobrali Klara Hajsok iz Žabnice i Branimir Poslon iz Gornjeg Dragičevca kao najmlađi natjecatelji, Bjelovarčanka Senka Šehatović bila je jedina trudnica, dok je Barica Tutek iz Sv. Ivana Žabnog sve osvojila činjenicom da je glasovnu izvedbu upotpunila i sviranjem harmonike, a kojiu inače i studira. - Doista smo imali šarolike kandidate, a što ustvari i daje dodatni čar natjecanju, koje ćemo s obzirom na sjajne reakcije organizirati i ubuduće. Tijekom izlučnih večeri na bini je prodefiliralo 60-ak pjevača svih uzrasnih dobi, od predšolaca do umirovljenika. Uglavnom zabava je uvijek bila zagarantirana – kaže Neda Tandara uime Super radia. Uz popularnog Kocku kao suvoditelji program su vodili Jaran (Jajan) i Cezar iz Malnarove Noćne more, a koji su goste nasmijavali do suza. Nadalje pokraj raspjevanog je odjekivalo i rasplesano ozračje za što su se pobrinuli brojni estradnjaci, među kojima je najveću pažnju plijenila disco kraljica Zuzi Zuu.

>>Vanna: Na E.T. i nastupe pod uzbunama sam jako ponosna

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.