Lopov oštetio Veterinarsku stanicu Zadar za 10.000 kuna

Iz veterinarske stanice ukrao hranu i higijenske preparate za pse

Foto: Arhiva VL
Iz veterinarske stanice ukrao hranu i higijenske preparate za pse
19.01.2010.
u 09:15
Osim u Veterinarsku stanicu lopovi su preksinoć provalili i u zadarski dječji vrtić odakle je otuđena roba u vrijednosti od oko 2000 kuna. Policija traga za lopovima.
Pogledaj originalni članak

ZADAR - Preksinoć je na Putu Bokanjca u Zadru nepoznati počinitelj provalio u Veterinarsku stanicu Zadar iz koje je otuđio veću količinu hrane za pse i higijenskih preparata za kućne ljubimce.

Materijalna šteta iznosi oko 10.000 kuna. Policija će podnijeti kaznenu prijavu protiv nepoznatog počinitelja. U Zadru je preksinoć opljačkan i dječji vrtić Radost iz kojeg su lopovi odnijeli četiri DVD-plejera, dva radija s CD-om i tri lopte. Materijalna šteta iznosi oko 2000 kuna.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

LU
lukarak
09:37 19.01.2010.

Dajte to normalno napisite na naslovnoj strani, a ne \"Ukrao iz veterinarske stanice hranu i higijenske preparate za pse.\" Pa gdje se skoluju ti novinari?