LOŠI REZULTATI

Tajnica Reformista: Još uvijek očekujem pet zastupnika

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Alenka Košiša Čičin-Šain
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
Ivo Josipović
08.11.2015.
u 20:55
Mi smo mala i nova stranka i ovo je bio naš prvi iskorak, komentirao je Josipović
Pogledaj originalni članak

- Pričekajmo i službene rezultate - komentirao je Ivo Josipović iz stranke Naprijed Hrvatska na Novu TV prve rezultate izlaznih anketa prema kojima njegova koalicija Uspješna Hrvatska nije dobila nijedan mandat.

Josipović misli da je kampanja "mi ili oni" dovela do polarizacije zbog čega su svi osim MOST-a ostali negdje na niskim granama. Mi smo mala i nova stranka i ovo je bio naš prvi iskorak, dodao je. 

- Siguran sam da će neki drugi rezultati biti bolji od ovih - rekao je Josipović.

- Mi vam u ove ankete ne vjerujemo - komentirala je za HRT Alenka Košiša Čičin-Šain, tajnica Čačićevih Reformista iz iste koalicije, koja očekuje da će se rezultati vrlo brzo početi mijenjati.

- Ja ne vjerujem da ćemo loše proći. Proći ćemo onako kako smo očekivali. Ja sam očekivala pet zastupnika i još uvijek očekujem pet zastupnika - rekla je Košiša Čičin-Šain. Rekla je i da je jedan dio birača shvatio da zemlju ne mogu izvući "ni mostovi ni zidovi", već dokazani ljudi poput Radimira Čačića i Ive Josipovića.

>> Mirando Mrsić: Očekivali smo napetu utrku i uvjereni smo od prvog trenutka u pobjedu

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 19

Avatar navijač
navijač
20:10 08.11.2015.

Kako stvari stoje Yusipovići njegova ekipa će moći koalirati samo sa Kontrom i njima sličnim , jer za ponuditi imaju samo - golu guzicu !

EL
EldersRealm
20:09 08.11.2015.

Bilo bi ti pametnije da si nakon izgubljenih predsjednickih izbora shvatio da si procitan i da tvoja demagogija vise ne prolazi. Na kraju si sam povjerovao u ankete koje si placao da ti dizu popularnost, pa ti je za poraz bio kriv SDP, a ne tvoj nerad u cijelom mandatu. Tu si i ljevicarske glasove izgubio i zato si danas politicki mrtvac.

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
20:23 08.11.2015.

Odlazi, masončino! I povedi svoga psihopatskog egomanijaka Radimira.