Ivica Propadalo traži drugu obdukciju

06.01.2009.
u 16:10
Pogledaj originalni članak

Zatražili smo novu obdukciju i ona će se izvršiti na Zavodu za sudsku medicinu. Mi želimo znati zbog čega je Dubravku pukla aorta jer je činjenica da mu je pozlilo nakon što je bio u policiji, a potom je nakon nekoliko dana umro u bolnici. Zašto je morao biti u policiji, a ne u hitnoj pomoći? Ovo nam je danas rekao hrvatski umjetnik Ivica Propadalo koji je podsjetimo izrazio sumnju da mu je brata 30. prosinca maltretirala policija.

Ivica Propadalo optužuje policiju za maltretiranje brata koji je preminuo

Policija je na optužbe odgovorila da je Dubravko Propadalo zatečen u pijanom, da je priveden, ali da nisu korištena sredstva prisile, dok su kasnije izvjestili o nalazu obdukcije pokojnika u kojem je konstatirano da na tijelu nema tragova nasilja i da je uzrok smrti hemoragični šok nastao kao posljedica prsnuća proširene abdominalne aorte.

Dodali su je da je navedeno prsnuće nastalo kao posljedica višegodišnjih aterosklerotičnih promjena i visokog tlaka.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr