OTKRIVENA TAJNA

Pernar potvrdio da u Njemačkoj ima 11-godišnjeg sina

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Ivan Pernar
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Ivan Pernar
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Ivan Pernar
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Ivan Pernar
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Ivan Pernar
26.10.2016.
u 20:45
Ma to je filmska priča, rekao je Pernar na upit je li točno da je s njemačkom turisticom Friederike svojedobno dobio sina
Pogledaj originalni članak

Saborski zastupnik Ivan Pernar potvrdio je da ima sina u Njemačkoj, pišu 24 sata.

– Ma to je filmska priča – rekao je Pernar na upit je li točno da je s njemačkom turisticom Friederike svojedobno dobio sina. Ipak je potvrdio istinitost te informacije koja je zabilježena i u arhivama hrvatskog pravosuđa.

– O detaljima privatnog života ne bih htio govoriti – rekao je Pernar, koji je ipak redakciji 24 sata poslao fotografiju svoga sina (11) i njegove majke.

>> Pernar: Krim nije na silu zauzet. Plenković: Ne znam tko to može reći nakon agresije na Hrvatsku

>> Pernar ne bira riječi: Hanžeković je mason 33. stupnja koji je prodao dušu vragu

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 34

OK
okus
23:33 26.10.2016.

U svakom slucaju nije koristio drzavni helikopter ...

NA
Nadalinaaa
22:25 26.10.2016.

Kakva senzacionalna tajna! Čerupati privatni život nekog zastupnika i još se hvaliti doušničkim informacijama iz pravosuđa, to se zove novinarstvo! Imate li kakvog doušnika u DORH-u koji bi vam pročitao kakav kriminal Bajić i Cvitan drže pod ključem?

DU
Deleted user
21:42 26.10.2016.

svi normalni ljudi imaju djecu .Gdje je problem?pa nije pokrao državu da je to vijest