Jednoglasno odabran

Ivan Panđa novi predsjednik HČSP-a

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
Ivan Panđa novi predsjednik HČSP-a
11.06.2016.
u 21:05
Odmah nakon sabora održana je i konstituirajuća sjednica na kojoj je za političkog tajnika izabran Luka Podrug, dok je za dopredsjednika izabran Davor Trbuha
Pogledaj originalni članak

Opći sabor Hrvatske čiste stranke prava (HČSP) u subotu je u Zagrebu za novog predsjednika jednoglasno izabrao Ivana Panđu, priopćila je ta stranka.

Odmah nakon sabora održana je i konstituirajuća sjednica na kojoj je za političkog tajnika izabran Luka Podrug, dok je za dopredsjednika izabran Davor Trbuha.

Donedavni predsjednik HČSP-a Josip Miljak izabran je za postrojnika stranke. Miljak je sredinom veljače podnio ostavku na dužnost predsjednika zbog nepravomoćne presude kojom ga je zagrebački Županijski sud proglasio krivim za 'izvlačenje' 3,5 milijuna kuna iz tvrtke Kalvin.

HČSP navodi da je novi predsjednik Pandža dragovoljac Domovinskog rata, bojnik HV-a u mirovini i dugogodišnji bivši predsjednik zagrebačke HVIDR-e.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

GL
GlupiJugoDebili
05:09 12.06.2016.

BRAVO PRAVASI! ZDS

RU
rodijak Ujo
23:49 11.06.2016.

Nepismeni novinari VL ne mogu napisati točno prezime. Čovjek se zove Ivan Pandža !!!

JO
jozomali
10:09 12.06.2016.

Ma jeli to ona marginalna strančica koja baš nikada neće u Sa.bo.r?