pomršeni odnosi

Istukao ga 20 godina mlađi susjed kad je došao po PlayStation

Istukao ga 20 godina mlađi susjed kad je došao po PlayStation
02.11.2010.
u 10:53
Mladić (22) je zagrmio na susjeda (44) kad je ovaj došao po konzolu. Oborio ga je na betonsku ogradu, nakon čega je ozlijeđeni zbrinut u KB Dubrava.
Pogledaj originalni članak

ZAGREB - Zbog PlayStationa 44-godišnjak iz Maksimira završio je jučer u bolnici. Igraću konzolu posudio je 22-godišnjem susjedu, a kad je došao po nju, mladić je zagrmio na njega.

Posvađali su se, a zatim je 22-godišnjak i fizički nasrnuo na starijeg susjeda. Oborio je 44-godišnjaka na betonsku ogradu, nakon čega je ozlijeđeni zbrinut u KB Dubrava. 

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

KR
krilnik2
06:09 03.11.2010.

smrtfasizmu je napisao/la: /*******************/ i tebi sinko!

MM
Mladen Miletić
12:12 02.11.2010.

Istukao ga 20 godina mlađi susjed kad je došao po PlayStation, ili znamo da ima ali koliko je minorni postotak normalnih ljudi na Hrvatskoj ?

ST
Stole1
13:15 02.11.2010.

\"mladić je zagrmio na njega.\" Pisac članka je čini se malo pjesnički i literarno \"navudren\"