GENIJALNO!

Istrijanka odlučila stati na kraj tračevima pa se sad svi pitaju je li varala muža s Jakovom

Foto: Pixabay
Istrijanka odlučila stati na kraj tračevima pa se sad svi pitaju je li varala muža s Jakovom
02.08.2021.
u 16:44
Glasine to sigurno nije utišalo, s obzirom na to da je njezina objava postala viralni hit
Pogledaj originalni članak

Svatko se barem jednom nadvio nad stol, pun znatiželje slušajući ono što što s njim dijeli osoba s kojom je na kavi. Većina je tračeva bezopasna, služi za kratku zabavu, no rijetko tko na njih reagira jer uistinu nema koristi od toga. 

No, jedna gospođa u Istri odlučila je stati na kraj tračevima i to tako što je javno objavila kako ne vara muža. Glasine to sigurno nije utišalo, s obzirom na to da je njezina objava postala viralni hit. 

"Obavijest

Zovem se Ksenija. Udana sam i živim u skladnom braku sa svojim mužem. Unazad par mjeseci naveliko se priča da sam u ljubavnom odnosu s g. Jakovom. Nisam u nikakvim odnosima s g. Jakovom niti sam ikad bila. Javno osuđujem sve laži i spletke na ovakav način", navodi se u letku koji potpisuje javnosti nepoznata Ksenija. 

 

Što o svemu misli njezin muž i spomenuti gospodin, trenutačno se ne zna. 

VIDEO: Pogledajte kako aktivirati svoju novu osobnu iskaznicu

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

DU
Deleted user
20:33 02.08.2021.

Ja sam mislio da se na hrvatskom kaže Istra, a ne Istria.

KO
Kokoiduhovi
07:10 03.08.2021.

Istina; sve češće primjećujem vijesti, obavijesti, izjave...prepune nepravilno napisanih ( ali i izgovorenih) riječi. Stječe se dojam da svatko želi izmisliti svoju inačicu našeg jezika u govoru i pismu. Kao da nije dovoljno što se koristi i nameće sve više tuđica, pored sveg bogatstva, preobilja našeg hrvatskog jezika i govora. Najsvježiji primjer je u vezi Pelješkog mosta i rasprava kako ga nazvati; "Libertas" . Ni Gundulić, u "Dubravki", u himni slobodi, ne koristi riječ "libertas", nego "sloboda".

PR
Prekosutra
17:40 02.08.2021.

Zar uistinu nema nista sto se moze istraziti a sto je drustveno vaznije od ovog!? Jadno!