Afera u Istri

Istražuje se prijava protiv Vinke Cetinski

Foto: Goran Kovačić/Pixsell
Istražuje se prijava protiv Vinke Cetinski
13.10.2010.
u 21:26
Uz Vinku Cetinski, za koju je poznato da je vodila Končarove poslove, Končar je surađivao i s D. Radolovićem koji je angažiran u poslovima s nekretninama, a spominje se i tvrtka za poslove s nekretninama vlasnik koje je Rovinjanin Sorgo.
Pogledaj originalni članak

U suradnji s nadležnim Državnim odvjetništvom policija provodi izvide u vezi s prijavom odvjetničkog ureda Gorana Veljovića i drugih, koje je angažirao Danko Končar, protiv Vinke Cetinski, potvrdili su nam to iz Policijske uprave istarske.

Iz policije dozirano govore o imenima na koje se prijava odnosi, no kako su u javnost već neka imena “procurila“, glasnogovornica Nataša Rogić Jukopila morala je to potvrditi. Upitali smo glasnogovornicu je li policija zaprimila kaznenu prijavu protiv Vinke Cetinski, Drage Radolovića, Željana Hrvatina i osobe čije je prezime Sorgo, što nam je ona potvrdila te dodala da je policija pokrenula istragu koliko su te osobe oštetile Danka Končara u poslovima s nekretninama.

Uz Vinku Cetinski, za koju je poznato da je vodila Končarove poslove, Končar je surađivao i s Dragom Radolovićem iz Poreča koji je angažiran u poslovima s nekretninama, a spominje se i tvrtka za poslove s nekretninama vlasnik koje je Rovinjanin Sorgo. Željan Hrvatin je pak rovinjski odvjetnik.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

LU
laki udarac
23:40 13.10.2010.

Pošten svijet nema govora,pa ne bi oni ni u ludilu.

CU
cunt
23:28 13.10.2010.

a stvarno smo mi nacija lopova.....................

JA
jankoprekobrda
01:02 14.10.2010.

P O H L E P A trebala bi cijela obitelj promijeniti prezima u POHLAPA ili Pohlepovici