SUSJEDSKI DERBI

Istra 1961 - Rijeka: Policija apelira na suzdržavanje od ispada

Foto: Duško Marušić/Pixsell
Istra 1961 - Rijeka: Policija apelira na suzdržavanje od ispada
11.05.2010.
u 13:38
U vremenu od 14 do 20 sati u četvrtak Ulica Velog Jože bit će zatvorena za promet za sva vozila.
Pogledaj originalni članak

PULA - Policija apelira na navijače da se na nogometnoj utakmici između Istre 1961 i Rijeke zakazane za četvrtak u 17 sati suzdrže od bilo kakvih ispada.

Zabranjena je konzumacija alkohola i opijata, unos oružja i opasnih oruđa, isticanje poruka ili navijanje kojim se ističe rasna, vjerska ili bilo kakva druga nesnošljivost te uništavanje imovine prije, za i nakon utakmice.

Policija će, kako je priopćeno, snimati javno okupljanje. U vremenu od 14 do 20 sati Ulica Velog Jože bit će zatvorena za promet za sva vozila kako bi svi posjetitelji mogli pješice sigurno i na vrijeme doći do stadiona, a gledatelje se poziva da na stadion dođu čim ranije kako bi se izbjegle gužve.

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

FR
FrancPrešern
15:12 11.05.2010.

Istra 1961 - Rijeka: Policija apelira na suzdržavanje od ispada i ponašanje koje inače nije u kulturi i navici zapadno balkanskoga zavičaja..