DOVITLJIVI LOPOV

Isprobavao odjeću pa htio otići bez da je plati

Foto: GettyImages
Krađa u trgovini
Foto: GettyImages
Krađa u trgovini
06.10.2019.
u 12:04
Događaj se zbio u subotu u 12.40 u jednoj trgovini u Oraničkom odvojku u Susedgradu.
Pogledaj originalni članak

Da ljudi znaju biti jako kreativni kada su se naumili nečim okoristiti svjedoči  i jedan recentni primjer o kojem je izvijestila zagrebačka policija. Događaj se zbio u subotu u 12.40 u jednoj trgovini u Oraničkom odvojku u Susedgradu.

Naime, u tu trgovinu je ušao muškarac koji je razgledavao ponuđenu robu. U jednom trenutku je izabrao jedan odjevni predmet te ga je pošao isprobati. Na koncu je s novom robom na sebi, pokušao proći pored blagajne, ne namjeravajući platiti. No imao je nesreću, jer ga je uočio zaštitar koji ga je zadržao do dolaska policije.

Dovitljivi lopov je priveden na kriminalističko istraživanje te će vjerojatno bi prijavljen zbog pokušaja krađe. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar rubinet
rubinet
13:24 06.10.2019.

" bez da je plati"...ne.. "bez plaćanja"-da ili "a da je ne plati " -da

HR
hrkljus
07:52 07.10.2019.

Ups, zaboravio skinut ono sto je prbavo. Skinut ce drugi puta.

KO
Kora
14:51 06.10.2019.

Dočim je uhvaćen - nije dovitljiv.