završio u bolnici

Iran: Djevojke pretukle vjerskog vođu jer im je rekao da se pokriju

Foto: AFP/Pixsell
Iran: Djevojke pretukle vjerskog vođu jer im je rekao da se pokriju
20.09.2012.
u 10:49
Islamski svećenik na djevojke je naišao na putu do džamije u jednom iranskom selu te jednu od njih zamolio da se malo bolje pokrije na što je ona poludjela i počela ga udarati
Pogledaj originalni članak

U bolnici je završio iranski svećenik nakon što su ga pretukle dvije djevojke jer im je rekao da bi se trebale malo više "pokriti". Vjerski je vođa jednu od djevojaka u jednom malom iranskom gradiću zamolio da nosi više odjeće na sebi, odnosno bolje pokrije svoje tijelo na što je ona poludjela i sa svojom prijateljicom pretukla svećenika koji je s ozljedama završio u bolnici, piše CNN.

Klerik Ali Beheshti na djevojke je naišao u kolovozu u selu Shahmirzadu na putu do džamije. Jednoj od njih rekao je da se pokrije.

– Ona mi je odgovorila neka je pokrijem svoje oči što je bilo vrlo uvredljivo za mene – rekao je Beheshti koji ju je nakon toga ponovno zamolio da se pokrije. No ona je zatim bacila na njega odjeću, nakon čega je muškarac pao na pod.  

– Ne sjećam se što se nakon toga dogodilo. Znam jedino da sam osjetio kako me udaraju i čuo vrijeđanja – kazao je. U bolnici je proveo tri dana, no nije ih tužio. Ipak, policija istražuje cijeli slučaj.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 92

OB
-obrisani-
11:00 20.09.2012.

a posle kazu devojke tamo nemaju prava vis kako mlate

PK
puši kurac
11:06 20.09.2012.

neka su ga, trebale su malo i jače da nebi lajo na policiji!

OB
-obrisani-
10:59 20.09.2012.

eto vidis za ovo bi devojke bile ksaznjene u zapadu zbog ne tolerisanja izrazene slobode izrazavanja kazem vam to nije demokrastski