nestao u petak

Intenzivna potraga za Rinom Bralom privremeno obustavljena

Foto: nestali.hr
rino brala
Foto: Facebook
rino brala
Foto: Facebook
rino brala
26.11.2013.
u 16:45
U potrazi je pretraženo područje od Oštrog do Črišnjeva i šume Podbanj, a u tijeku je provjera dojava građana da je mladić viđen na crikveničkom području.
Pogledaj originalni članak

Intenzivna potraga za nestalim 21-godišnjim Rinom Bralom koji je u noći na petak nestao u Kraljevici, privremeno je obustavljena. U potrazi, u kojoj su uz policiju sudjelovali pripadnici DUZS-a s potražnim psima, DVD-a Kraljevica i prijatelji okupljeni na Facebook grupi, pretraženo je područje od Oštrog do Črišnjeva i šume Podbanj, a u tijeku je provjera dojava građana da je mladić viđen na crikveničkom području.

U opisu grupe: "Rino Brala, zvan Ćoro ili Brala, zadnji put je viđen u petak, u jedan sat ujutro, kada je otišao iz Caffe Bara Captain Hook u Kraljevici i pješke krenuo kući na Oštro. Tu mu se gubi svaki trag i glas, što je vrlo nekarakteristično za njega. Sve što nam je policija rekla jest da je zadnja lokacija njegovog mobitela Kraljevica u subotu, u 11 sati ujutro. Bilo kakve informacije javite na 051/282-090."

U trenutku kad je nestao, na sebi je imao tamnoplave traperice, gornji dio sive adidas trenirke, tamnoplavu jaknu s crvenim crtama na rukavima, bijele tenisice i nosio je naočale.

>> U Kraljevici nestao 21-godišnji Rino Brala

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

NV
novo vriijeme
21:53 26.11.2013.

Policijo tražite ovog dečka, Vi kada hoćete možete biti jako efikasni. Čini se da mu se nešto dogodilo i želimo znati što ? I tko? I zašto? I želimo se osjećati sigurno u ovoj zemlji a ne ustrašeno.