nasmijali su nas

Ingrid nije jedina! Tko nas je još zabavljao svojim engleskim...

Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
Ingrid nije jedina! Tko nas je još zabavljao svojim engleskim...
20.02.2013.
u 17:35
Antičević Marinović nije jedina osoba iz javnog života koja je za javnih nastupa imala teškoća s engleskim jezikom. Imali su ih i Jadranka Kosor, Darko Milinović, Zdravko Mamić...
Pogledaj originalni članak

Ingrid Antičević Marinović svojim lošim govorom na engleskom jeziku izazvala je nevjericu i zgražanje u javnosti posljednjih dana. No, ona nije jedina osoba iz javnog života koja je za javnih nastupa imala teškoća s engleskim.

Podsjetimo se njenih prethodnika poput Jadranke Kosor, Darka Milinovića, Zdravka Mamića...

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 36

JA
jamanuša
15:36 21.02.2013.

veli ka je razlika, u tom što Jadranka se našla iz "vedra neba " a ova je planirano došla održati govor- nemoj nas sramotiti i mene ti ne prestavljaš.

TO
tomokaro
17:43 20.02.2013.

E pa nisu baš svi iz HDZ- anti poligloti, Sanader je tečno govorio nekoliko jezika a navodno novi predsjednik govori jezik Komancha što ipak potvrđuje da nisu svi u vrhu HDZ-a antitalenti za jezike.

KA
kasuv
22:30 20.02.2013.

zašto ova slika stavite nove drugove lp