Otišli iz dvorišta

Indija nema već šest dana, Poli pronađena u Runolistu

Foto: Privatni album
Indi
Foto: Privatni album
Indi
Foto: Privatni album
Indi
04.01.2016.
u 20:36
Oko vrata Indi je imao plavu ogrlicu, prije dva mjeseca operiran je i prema ljudima je dosta nepovjerljiv
Pogledaj originalni članak

Iz dvorišta obiteljske kuće u Gračanima odlutala su dva psa. Mješanka labradora Poli vraćena je kući, a bigla Indija obitelj još uvijek traži.

- Izišli su iz dvorišta jer je netko ostavio otvorena vrata. Jednoipol godišnja Poli pronađena je u Runolistu, pronašli su je planinari. Kad su suprug i kći došli po nju bila je presretna. Ima ozljede na šapicama, bila je gladna i žedna, ali sve drugo je u redu – kaže nam Sunčana Banek, vlasnica.

Poli i Indi najvjerojatnije su se razdvojili jer je Indi puno sporiji. Uz to što ima deset godina, prije dva mjeseca operirao je i tumor pa se polako kreće. Osim toga, Poli je puno povjerljivija i bez problema prilazi ljudima. Indi je pomalo sumnjičav nakon što je već jednom nestao, a pronašli su ga nakon šest mjeseci daleko od Zagreba.

Kako je već bio mrak kad su išli po Poli, Indija nisu pronašli. Obitelj je obavijestila planinare, kao i GSS, i zamolila da im jave ako ga negdje vide. Tijekom dana dobili su dojavu da je na Jarunu viđen stariji bigl, obišli su cijelo jezero, no Indi nije bio tamo.

Kad je izišao iz dvorišta, oko vrata je imao plavu ogrlicu, a prepoznatljiv je i po tome što mu je kapak na lijevom oku malo spušten. Zabrinuta obitelj čeka pozive na 099/78-28-026 ili 091/50-90- 396.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

SC
schwertransport
21:10 04.01.2016.

Zasto bjezi od kuce a u godinama je