remećenje javnog reda

Imotski: Kinez i Hrvat vikali 'Za dom spremni' pa privedeni na sud

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
Imotski: Kinez i Hrvat vikali 'Za dom spremni' pa privedeni na sud
02.02.2019.
u 16:00
Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad Hrvatom (60) i Kinezom (43) provedenim zbog sumnje u počinjenje prekršaja protiv javnog reda i mira
Pogledaj originalni članak

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad Hrvatom (60) i Kinezom (43) provedenim zbog sumnje u počinjenje prekršaja protiv javnog reda i mira, odnosno vikanja pozdrava 'Za dom spremni!'.

Naime, putem društvenih mreža objavili su fotografije i video zapis na kojem pjevaju pjesme i ističu simbole kojima se remeti javni red i mir, javlja imotska policija.

Izvor: Slobodna Dalmacija

Riječ je bilo o pjesmi 'Neopisivo', a potom je uslijedio i prethodno spomenuti uzvik. Utvrđeno je da su fotografije i video snimljeni na ulici i u ugostiteljskom objektu u Imotskom, a danas su tijekom jutra uz optužni prijedlog, dovedeni na Prekršajni sud.

>>Pogledajte video: Uhićen za pokušaj ubojstva

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 88

Avatar varaždinec22
varaždinec22
17:12 02.02.2019.

vidis kinez se odmah prilagodijo a srbi ni nakon 400 godina

DU
Deleted user
17:19 02.02.2019.

Hahahaha, koja glupost. Jadan Kinez, ni kriv ni duzan.

EL
elkomadante
17:07 02.02.2019.

kako preko snimke mogu optužiti a svastiku na poljudu ne mogu naći ?