dvije nesreće

Identične nesreće: Dvoje mrtvih i šest ozlijeđenih

Foto: Kristina Štedul-Fabac/PIXSELL
nesreća (1)
Foto: Kristina Štedul-Fabac/PIXSELL
nesreća (1)
Foto: Kristina Štedul-Fabac/PIXSELL
nesreća (1)
Foto: Kristina Štedul-Fabac/PIXSELL
nesreća (1)
Foto: Michael Palijan/VLM
nesrece
Foto: Michael Palijan/VLM
nesreća (1)
Autori mp/VLM, mb/VLM
30.05.2010.
u 08:59
U samo pola sata razmaka u jutarnjim satima nedjelje dogodile su se dvije gotovo identične nesreće. U oba slučaja automobil je sletio s ceste te je poginula jedna osoba, a tri su ozlijeđene.
Pogledaj originalni članak

Gotovo u isto vrijeme dogodile su se dvije teške prometne nesreće u kojima su život izgubile dvije osobe, a šest ih je ozlijeđeno.

Naime, jutros oko 5.10 sati u prometnoj nesreći u Končanici kraj Daruvara automobil je sletio s ceste pri čemu je jedna osoba poginula, a tri su ozlijeđene.

28 godišnji vozač upravljajući fiat unom daruvarskih registarskih pločica iz smjera Daruvara prema Velikim Zdencima, ulaskom u lijevi zavoj zbog neprilagođene je brzine izgubio kontrolu nad vozilom. Sletio je u desni putni jarak, odbio se od betonskoga mosta i zaustavio na njegovoj suprotnoj strani.

Budući da nije odmah utvrđen identitet, policija je izvijestila kako je na licu mjesta poginuo muškarac srednje dobi. Alkotestiranjem je u vozača utvrđena količina od 1,28 promila alkohola u krvi, te će protiv njega biti podnijeta kaznena prijava.

Za sutra je određena obdukcija i prepoznavanje poginulog putnika, koji je sedma poginula osoba na prometnicama na području PU Bjelovarsko-bilogorske.

Samo pola sata kasnije, u 5.40 sati, na autocesti Rijeka-Zagreb kod čvora Bosiljevo 2 jedna osoba je poginula, a tri su, neke s težim, a neke s lašim ozljedama, prevezene u Opću bolnicu Karlovac.

Prema neslužbenim informacijama, BMW je zbog neprilagođene brzine sletio s kolnika te se prevrnuo na krov.

Očevidi obje nesreće još uvijek su u tijeku.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

OB
-obrisani-
09:57 30.05.2010.

Budite oprezni ! Ljeto je,, a po obicajima ljeti na H-cestama ce biti ubijeno vise stotina ljudi.

BO
bozesacuvajnas
10:56 30.05.2010.

Boze, sacuvaj nas..... Ludih sofera, koji misle da su naj-jaci i naj-pametniji jer imaju auto s vise konja pod poklopcem nego drugi obicni smrtnici. Svi spominju nekakve crne tocke na nasim cestama..... Ne postoje crne tocke na cestama, samo u glavama sofera.... ako pise da je brzina ogranicena na 60 km/h, majmune jedan, onda ga odvozi sa 60, a ne sa 120, glupane jedan. Ogranicenje je radi sigurnosti, ne zato jer je netko napravio znak viska pa ga je stavio bas tamo jer mu se svidja....

Avatar walterkomunistihrvatske
walterkomunistihrvatske
10:59 30.05.2010.

. ..Kuma Jaca(Jadranka Kosor)krstiLLa brod\"JADRO\"i OMA-ETO TI GA VRAŽE-DVOJE MRTVIH i ŠESTERO RANJENIH. ..Bože čuvaj Ameriku. ..Jaca. ..