Što dalje u situaciji rasta broja zaraženih

Idemo li prema privremenom lockdownu? Stručnjaci upozoravaju: Živimo kao da korone nema

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Idemo li prema privremenom lockdownu? Stručnjaci upozoravaju: Živimo kao da korone nema
04.01.2022.
u 20:40
Na politici je da vidi što smatra da je podnošljivo, za nas u bolnici jasno je da je potreban pravi žestoki privremeni lockdown i na sve moguće načine ljude privoljeti na cijepljenje, kaže dr. Ivić

Ovaj sadržaj je dostupan samo za Premium korisnike Večernjeg lista.

Pretplatite se na sadžaj s potpisom.

Mjesečni pristup - 39 kn/mj

Pristup Večernji Premium sadržaju do otkazivanja, mjesečna naplata

  • Prvi mjesec 9 kuna (samo za nove korisnike)
INTERVJU

Tko je Duda Balje, bošnjačka zastupnica u kosovskom parlamentu koja je ustala protiv inicijative premijera Kurtija

Moj je stav od početka bio javan i taj stav sigurno neću mijenjati. Imam stranku koja je protiv toga i, na kraju krajeva – ja zastupam Bošnjake, koji su ne 95, nego u 99,9 posto slučajeva protiv ovoga. Posao mene kao zastupnika je da predstavljam svoju zajednicu, a ona je protiv toga. Dakle, kakav god mehanizam premijer upotrijebio protiv mene, ja ću zadržati svoj stav do kraja.

Životni intervju: Branko Ivanda

Pristao sam snimiti film o suđenju Titu tek kad su mi zaprijetili da u suprotnom više neću snimiti ni kadra

Dulje od pola stoljeća režira igrane filmove i drame, kazališne predstave i dokumentarne emisije, a za svoj rad nagrađivan je na najvažnijim svjetskim i domaćim festivalima. Govori o svome odrastanju u Splitu, studentskim danima u Zagrebu, suradnji s Radom Šerbedžijom, Zrinkom Cvitešić, obiteljskoj tragediji Za snimanje 'Bombaškog procesa' imao sam uvjete kakve rijetko imaju i američki režiseri, a kada sam prvi put vidio Šerbedžiju, znao sam da će biti veliki glumac

ŽIVOTNA ISPOVIJEST

Vlado Kalember: 'Pitali su me držim li glavu u frižideru, pričali su da imam rak, pa čak i da sam se objesio'

Nakon 12 godina, Kalember i njegova grupa Srebrna krila objavljuju novo studijsko izdanje, “Opasno je ljubit ženu”. Posljednji album naziva “2012” izašao je te iste godine. Novi album dolazi uz najavnu pjesmu istog naziva za koju je snimljen i objavljen novi spot.  Kalember je bio u braku s violončelisticom Anom Rucner s kojom je ostao u dobrim odnosima. Vlado se u intervjuu prisjetio brojnih bogatih detalja iz svoje karijere.



Komentari 40

GE
geler203
20:50 04.01.2022.

Zašto živimo kao da korone nema? Cijepite se jer cjepivo je 100% sogurno i učinkovito. Cijepljeni mogu ići bilo gdje.Cijepljene nitko ništa ne pita. Cijepite se. Cjepivo djeluje 80%.... cijepite se još jednom, cjepivo djeluje 60% ....... cijepite se boosterom, cjepivo djeluje 40% ....... da ali se manje zarazite i manje umrete, manje prenosite zarazu, najprocjepljenije zemlje imaju najviše zaraženih. Pametnom dosta.

BI
BitchBozji
21:27 04.01.2022.

Ovih dana u Splitu namjerno odugovlače s rezultatima testa i testiranjem, osobito kod mlađih, i ne žele im izdati Covid potvrde o preboljenju, jer se onda neće cijepiti. Gotovo neuvijeno su im to i poručili. "Ako vam treba Covid potvrda, cijepite se." ... Puni su sebe i bezobrazni, kao da im to nije posao, nego od kuće dolaze na poziv.

ZP
Zabranjen pristup
22:30 04.01.2022.

Znali su kao da je cjepivo 100% sigurno a nisu znali da ce trebati 3,4,5,6,7 doza cjepiva...zivjela ta znanost