Bojan Glavašević:

'Iako me zovu izdajnikom, ne mislim ništa loše o braniteljima'

Foto: Petar Glebov/PIXSELL
Bojan Glavašević
27.01.2015.
u 16:21
Glavašević se nada da će prosvjednici s predstavnicima ministarstva sjesti za stol kako bi raspravili otvorena pitanja
Pogledaj originalni članak

– Bez obzira na to što me nazivaju izdajnikom, ja o gospodinu Glogoškom i ostalim braniteljima ne mislim ništa loše i mislim da će to u budućnosti biti samo jedna neugodna epizoda koje ćemo se nerado sjetiti. Mislim da to neće biti prepreka za suradnju u budućnosti – komentirao je u Rijeci 100. dan prosvjeda branitelja u Savskoj ispred Ministarstva branitelja pomoćnik ministra Bojan Glavašević, donosi rtl.

Kaže kako se nada da će prosvjednici s predstavnicima ministarstva sjesti za stol kako bi raspravili otvorena pitanja.

– Otvorena su im vrata za sastanak, bilo u Vladi, Saboru ili u uredu predsjednice. Vlada je pokazala dobru volju i svi preduvjeti za razgovore su tu, ali odluka o njima je na organizatorima prosvjeda – istaknuo je Glavašević.

>> Deur poručio premijeru: Imali ste priliku 1991. umjesto na boks otići u Vukovar

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 112

Avatar mili99
mili99
16:29 27.01.2015.

Bojane,Bojane...Nemaš niti malo očevih gena. Zgadio si mi se izjavom o dijaspori, a ta ista dijaspora je branila Vukovar, zajedno s tvojim ocem.

Avatar mili99
mili99
16:28 27.01.2015.

Glavaševiću uskoro odlaziš, zajedno s drugovima, tako mi je drago da te više nećemo gledati, a posebno slušati tvoje gluposti.

DU
Deleted user
16:38 27.01.2015.

Koga, Bojane, zanima tvoje mišljenje?