Svjetsko kazalište

I predstava “Hirošimo, ljubavi moja” na festivalu

Foto: arhiva
I predstava “Hirošimo, ljubavi moja” na festivalu
03.09.2012.
u 13:05
Zbog iznenadnih promjena u rasporedu europske turneje kazališta La MaMa iz New Yorka, predstava “La MaMa cantata” premještena je sa 11. na 10. rujna
Pogledaj originalni članak

Zahvaljujući novcu Europske komisije, Festival svjetskog kazališta bogatiji je za predstavu “Hirošimo, ljubavi moja” koju je slavna francuska redateljica Christine Letailleur režirala po scenariju Marguerite Duras za istoimeni kultni film Alaina Resnaisa. U švicarsko-francuskoj koprodukciji koja ima status velikog kazališnog hita glume Valérie Lang, Hiroshi Ota i Pier Lamandé. Predstava “Hirošimo, ljubavi moja” na programu je festivala 19. i 20. rujna, i to u pogonu Jedinstva. No, nije to jedina novost u satnici Festivala svjetskog kazališta.

Zbog iznenadnih promjena u rasporedu europske turneje kazališta La MaMa iz New Yorka, predstava “La MaMa cantata” premještena je sa 11. na 10. rujna.

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MA
Maroje2312
18:12 03.09.2012.

Stvarno mi nije jasno kakve veze ima golotinja s tim? Očito što vulgarnije to bolje.. Prestrašno....