Miroslav Škoro:

'Hvala Mostu na podršci, zajedno ćemo do pobjede, sad ili nikad'

Foto: Screenshot
'Hvala Mostu na podršci, zajedno ćemo do pobjede, sad ili nikad'
13.09.2019.
u 14:13
Škoro kaže da je Most svojom pojavom razbio privid duopola na hrvatskoj političkoj sceni te da se radi o stranci koja se bori protiv korupcije
Pogledaj originalni članak

Miroslav Škoro objavio je video zahvale Mostu nakon što su mu danas najavili podršku u njegovoj predsjedničkoj kandidaturi.

Škoro kaže da je od objave kandidature do danas izliožen sam snažnim napadima političko-obavještajno-medijske družine, ali da mu je unatoč tome podršku pružilo puno političkih stranaka i pojedinaca.

- Danas mi je podršku pružila i stranka Most, koja je svojom pojavom razbila privid duopola na hrvatskoj političkoj sceni, stranka koja se bori protiv korupcije, koja je transparentna, koja traži otvaranje arhiva, i stranka čiji su članovi, kada je trebalo, da bi sačuvali vlastiti obraz, izašli iz vladajuće koalicije. hvala vam, mostovci, od srca na tome, zajedno ćemo do pobjede, sad ili nikad - poručuje Škoro.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

MA
marina58
15:51 13.09.2019.

Pa nekak mi se čini da nisu baš dobrovoljno izašli iz koalicij, ali u svakom slučaju bolje zvući da te podržavaju borci za demokraciju nego luzeri.

KA
kajinx
14:40 13.09.2019.

Plenković (stariji) je izbacio Most iz Vlade jer su htjeli otvoriti UDBA arhivu.

IL
ilustrator
17:39 13.09.2019.

u zrak u se osjeti, vrijeme je promjena veličanstvena je hrvatska