kupnja nove opreme

Humanitarna akcija za košarkaše u Glini: Uključili se brojni sportaši

Foto: Pixabay/Ilustracija
Humanitarna akcija za košarkaše u Glini: Uključili se brojni sportaši
02.09.2021.
u 15:03
Turnir je početak humanitarne akcije koja će obuhvatiti aukciju sportskih dresova i rekvizita naših poznatih sportaša za nov početak glinske košarke
Pogledaj originalni članak

Košarkaški klub Glina 4. rujna organizira U12 turnir za dječake pod nazivom ”1.Turnir Dan Gline”. Uz domaćina Glinu nastupaju Cedevita Junior, Dubrava, Bosco, Zadar i Roling iz Karlovca. Turnir je u biti uvod u veliku humanitarnu akciju u koju su se do sada uključili mnogi hrvatski sportaši.

„U našu malu Glinu dolaze velikani hrvatske košarke KK Zadar i KK Cedevita Junior te naši veliki sportski prijatelji Košarkaški Klub Dubrava Zagreb KK Bosco i karlovački Rolling. Pozivamo sve da podrže naše košarkaše, a pripremili sm i bogate tombole iznenađenja“, poručuju glinski košarkaši.

Turnir je početak humanitarne akcije koja će obuhvatiti aukciju sportskih dresova i rekvizita naših poznatih sportaša za nov početak glinske košarke kojoj se nakon potresa pridružio velik broj djece koja su svoj mir i bijeg od svakodnevice pronašla upravo u KK Glina.

„Pratitelji i prijatelji KK Glina, nogometaši, košarkaši, rukometaši, vaterpolisti i skijaši te mnogobrojni Olimpijci darovali su svoje dresove, majice i razne predmete kako bi ih stavili na aukciju i na taj način prikupili sredstva za kupnju nove sportske opreme za članove KK Glina“, rekao je tajnik i trener kluba Andrej Klobučar.

U akciju su se uključili Anamaria Govorčinović, Damir Martin, Ana Jelušić, Natko Zrnčić Dim, NK Dinamo i Dominik Livaković,  Bojan Bogdanović, Ivan Dodig, brončana rukometašica Dora Krsnik, Jakov Gojun, Zlatko Horvat i PPD Zagreb, Cibona Zagreb i Roko Prkačin, HRS i Lovro Mihić, Vateprolo Klub Medveščak, KK Šibenka, Dražen Zečić financijskom pomoći, Luka Ivanušec, NK Široki Brijeg, itd.

„Glina je ranjen grad, djeca su svoj spas i bijeg od stvarnosti potražila u našem klubu i mi ćemo im tu ljubav vratiti kroz kupnju novih tenisica i trenirki za novi početak“, dodaje Andrej Klobučar.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.