Gordan Maras

HSS kao stranka centra i jaka na selu bila bi dobar strateški partner SDP-u

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Gordan Maras
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
Gordan Maras
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
Gordan Maras
28.03.2016.
u 11:15
Što misli o ovom izboru i što vjeruje da će Beljakov izbor za čelnika HSS-a donijeti na hrvatskoj političkoj sceni podijelio je u svom statusu na Facebooku ovim riječima...
Pogledaj originalni članak

Gotovo deset dana nakon što je Krešo Beljak izabran za novog predsjednika HSS-a na izbornoj skupštini stranke, na svom Facebook profilu oglasio se bivši ministar Gordan Maras. 

Što misli o ovom izboru i što vjeruje da će Beljakov izbor za čelnika HSS-a donijeti na hrvatskoj političkoj sceni podijelio je u svom statusu na Facebooku ovim riječima...

"Krešo Beljak novi predsjednik HSS-a mi se čini skroz ok. Taj je kilometrima daleko mentalitetom, razmišljanjem i postupcima od ovih likova iz "domoljubne koalicije" poput Karamarka, Tepeša i sličnih. Ima potencijala ujediniti niz stranaka nastalih osipanjem HSS-a, promijeniti politiku stranke, a to je onda sasvim druga priča. Mislim da će brzo maknuti HSS da ne bude Karamarkov potrčko. Takva stranka centra, jaka na selu bila bi dobar strateški partner SDP-u za lokalne izbore slijedeće godine. Tko zna što budućnost nosi?"

- Poštovat ćemo potpise koje je stavio gospodin Hrg, nema raskidanja sporazuma sa Domoljubnom koalicijom. Ali ćemo sjesti sa našim partnerima i vidjeti da li taj sporazum vrijedi za lokalne, regionalne razine. Budite sigurni da ja neću prodavati HSS za svoju korist i interes. Nećemo rušiti HDZ-ovu vladu, ali sigurno nećemo više ni ucjenjivati i tražiti neka mjesta koja nam ne pripadaju – rekao je u svojem prvom govoru kao predsjednik HSS-a Krešo Beljak i najavio gradnju novog, Radićevog HSS-a.

>>Maras 'Zavrtio ideju' za 2,6 milijuna kuna

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 37

Avatar kravata
kravata
12:11 28.03.2016.

Komunisti su maknuli i osiromasili svakog bogatog seljaka a sada njihovi nasljednici govore sa bi se mogli politicki slozit sa jakim selom.

ZG
zgrio
12:04 28.03.2016.

zašto novine stalno prenose mišljenje ovog beznačajnog kvazipolitičara i neradnika koji stalno visi na fb

PR
principjelannotsdp
12:20 28.03.2016.

HSS komu? SDP-u? Onima koji se međusobno nazivaju "lešinari, bijednici, izdajnici, Goebelsi, Cosa Nostra". Molim uredništvo Vecernjeg da ne blokira komentar jer to je rječnik vrhuške partije.