9. hrvatski kontingent

Hrvatski vojnici poslali božićnu čestitku iz Afganistana

Foto: MORH
vojnici
23.12.2018.
u 11:30
Hrvatski vojnici na čelu sa zapovjednikom kontingenta brigadirom Resslerom poželjeli sretan i blagoslovljen Božić te uspješnu Novu godinu
Pogledaj originalni članak

Pripadnici 9. hrvatskog kontingenta u NATO misiji potpore miru Resolute support u Afganistanu uputili su božićnu čestitku svojim obiteljima, kolegama u Hrvatskoj i svim građanima RH.

Hrvatski vojnici na čelu sa zapovjednikom kontingenta brigadirom Draženom Resslerom poželjeli su sretan i blagoslovljen Božić i uspješnu Novu godinu.

U području misije potpore miru Resolute Support u Afganistanu trenutačno se nalazi 9. hrvatski kontingent (HRVCON RS), koji broji 106 pripadnika raspoređenih na dvije lokacije - Kabul i Mazar-e-Sharif.

Pogledajte čestitku koju je objavio MORH:

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 26

DU
Deleted user
11:46 23.12.2018.

Vratite ih kući.. to nije naš rat

MI
midea
13:04 23.12.2018.

Hrvatski građani nisu dali odobrenje da se troše novci poreznih obveznika na tuđe ratove za tuđe ciljeve , izgleda da je stvarno potrebna revolucija u RH !

GO
goran2hr
14:46 23.12.2018.

HV u Afganistanu nisu UN plave kacige, nego okupator i jedna od zaraćenih strana. Njih tamo ne plaća ni NATO, ni SAD, ni EU, ni UN, nego hrvatski porezni obveznik. Od njih Hrvatska nema nikakve koristi, nego samo trošak, štetu i sramotu, srećom još bez ljudskih žrtava. Nisu krivi vojnici, koji tamo rješavaju vlastite socijalne probleme, nego naopaka politika. Za iste plaće, trebalo bi ih vratiti u Hrvatsku, gdje bi u turnusima čuvali šuplju hrvatsku granicu.