Za parlamentarne izbore

Hrvatska zora predala kandidacijske liste: Kujundžić nositelj liste u 10. izbornoj jedinici

Foto: Hrvatska zora
Hrvatska zora predala kandidacijske liste: Kujundžić nositelj liste u 10. izbornoj jedinici
17.10.2015.
u 17:44
Prilikom predaje lista, Kujundžić je kazao da probleme s kojima se Hrvatska trenutno suočava ne mogu riješiti oni koji su ih godinama stvarali, te da je u interesu hrvatskog naroda birati nove ljude.
Pogledaj originalni članak

Izaslanstvo Hrvatske zore stranke naroda predalo u subotu u 12 sati u Hrvatskom saboru kandidacijske liste za nadolazeće parlamentarne izbore, priopćila je ta stranka.

U izaslanstvu su bili predsjednik stranke Milan Kujundžić i njegovi suradnici- zagrebački odvjetnik Milan Petrak, magistar znanosti Ivan Savić i docent Ante Birin, a dostavili su kandidature za izbor zastupnika u Hrvatski sabor za 6 izbornih jedinica: 1., 2., 6., 7., 9. i 10.

Kujundžić je nositelj liste u 10. izbornoj jedinici, Petrak u 1. izbornoj jedinici, Savić u 2. izbornoj jedinici, a Birin u 6. izbornoj jedinici.

Prilikom predaje lista, Kujundžić je kazao da probleme s kojima se Hrvatska trenutno suočava ne mogu riješiti oni koji su ih godinama stvarali, te da je u interesu hrvatskog naroda birati nove ljude. Posebno je istaknuo važnost davanja prilike mladima, koji bez utega iz prošlosti mogu u hrvatsku političku scenu unijeti svježinu i ideje.

Inače, kako objašnjavaju u priopćenju, Hrvatska zora na ovim izborima odlučila je u pravom smislu dati mladima priliku i povjerenje pa tako mladež Hrvatske zore izlazi samostalno u 7. izbornoj jedinici, a nositelj liste bit će diplomirani ekonomist iz Zagreba, 30-godišnji Gordan Žanić. Uz nositelja liste Žanića, na listi u 7. izbornoj jedinici bit će mladi politolozi, doktori, inženjeri te studenti koji će afirmativnom politikom nastojati skrenuti fokus političkih rasprava na bitne teme, navodi Hrvatska zora. 

>> U pripremi je novi franak, još gori od postojećeg! 

>> Milan Kujundžić: Hrvati su trebali zauzeti zajednički stav o izbjeglicama

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

BR
brenamir
20:31 17.10.2015.

Ako ćemo opet davati šansu HDZ-u i SDP-u da nas upropaštavaju, bolje nismo zaslužili. Zato podrška "malim" strankama i Kujundžiću respekt zbog davanja mladima šansu.

Avatar muncimir
muncimir
18:41 17.10.2015.

Ova ideja s mladima im je dobra. Na facebooku su jako aktivni i imaju pametne komentare. Zanimljivi su definitivno.

I2
iggy.213456
18:57 17.10.2015.

Jedino u Hrvatskoj poslije mraka dolazi noć, vrijeme je za HRVATSKU ZORU!!!!!!!!! Pozz. generalu Zriliću!