solidarnost

Hrvatska donirala zaštitnu opremu Crnoj Gori, ministar Nuhodžić posebno zahvalio Božinoviću

Foto: STEVO VASILJEVIC/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
FILE PHOTO: The coronavirus disease (COVID-19) outbreak, in Podgorica
Foto: STEVO VASILJEVIC/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
Montenegrian Red Cross volunteer deliver supplies package to a man in mountain village Lijesnje
Foto: STEVO VASILJEVIC/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
The coronavirus disease (COVID-19) outbreak, in Podgorica
12.05.2020.
u 21:14
Dosadašnji rezultati pokazuju da su vlada Crne Gore, sve institucije i cjelokupno društvo reagirali odgovorno i pravovremeno
Pogledaj originalni članak

Medicinska zaštitna oprema koju je Hrvatska donirala Crnoj Gori, a radi se o 50.000 kirurških maski, 2.000 litara medicinskog alkohola, 2.000 vizira i 1.000 zaštitnih medicinskih naočala, uručena je u utorak u Podgorici.

Ministar unutarnjih poslova Mevludin Nuhodžić zahvalio je hrvatskoj vladi, a posebno potpredsjedniku i ministru unutarnjih poslova Davoru Božinoviću, na odličnoj suradnji i donaciji.

"U ovim teškim i zahtjevnim vremenima, solidarnost, zajedništvo i prijateljstvo su neophodni i nemaju cijenu. Crna Gora u Hrvatskoj ima iskrenog i pravog prijatelja. To osjećaju i građani Crne Gore, a posebno cijene podršku koju Hrvatska pruža Crnoj Gori u procesu europskih integracija“, kazao je Nuhodžić.

On je istaknuo da dosadašnji rezultati pokazuju da su vlada Crne Gore, sve institucije i cjelokupno društvo reagirali odgovorno i pravovremeno.

Veleposlanik Hrvatske u Crnoj Gori Veselko Grubišić izjavio je prilikom primopredaje opreme da Hrvatska želi pokazati Crnoj Gori dobrosusjedsku solidarnost i pohvalio suradnju s crnogorskim državnim institucijama tijekom epidemije koronavirusa.

"Hrvatska će nastaviti podržavati Crnu Goru na putu prema članstvu u EU", zaključio je Grubišić.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.