Video na YouTubeu

Hrvati iz Argentine podržali branitelje

Foto: Youtube Screenshot
Hrvati iz Argentine podržavaju branitelje
22.11.2014.
u 17:25
- Dragi naši Branitelji, zahvaljujući vama mi imamo slobodnu Hrvatsku. Vi ste se borili za sve nas, i zato sada mi želimo vam dati svu našu podršku u ovom teškom trenutku- napisali su na YouTubeu.
Pogledaj originalni članak

Hrvati iz Argentine na YouTubeu su objavili video pod naslovom '100% za Hrvatsku - Argentina' kojim su podržali hrvatske branitelje.

- Dragi naši Branitelji, zahvaljujući vama mi imamo slobodnu Hrvatsku. Vi ste se borili za sve nas, i zato sada mi želimo vam dati svu našu podršku u ovom teškom trenutku. Mala smo zajednica, ali sva naša srca su s vama- napisali su na YouTubeu.

- Niste sami! Uz vas smo! - također su poručili braniteljima.

Video ispod kojeg su potpisani 'Hrvatski Svjetski Kongres - Argentina', 'Croacias Totales - RadioSat', 'Croacias Viva Latinoamérica' i Hrvatska Vjerska Središta u Argentini možete pogledati u nastavku.

>> Branitelji: Jesi li rekao da ćeš dati ostavku ako je mi tražimo? Matić: Jesam, ali mora biti razlog!

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 63

19
1995josip
17:39 22.11.2014.

Hvala Hrvatima u Argentini na podršci . Dobili smo mnoge bitke u Domovinskom ratu , pa budemo i ovu protiv SDP kokošinjca , djece partizana i jugo udbaša . U Savskoj 66 ima branitelja iz cijele Hrvatske i mislim da smo još sigurniji u našu pobjedu jer tamo su sve brigade Hrvatske vojske i policije , svi bitni zapovjednici iz Domovinskog rata , ljudi koji su prvi bili u obrani Domovine .

Avatar dmitarX
dmitarX
18:48 22.11.2014.

Svaka čast Hrvatima u Argentini! Zna se da su to potomci pravih Hrvata!!

SE
sestrićna
18:45 22.11.2014.

svaka država ako u vrhu nije devijalna podržava svoje osloboditelje i branitelje..dali se netko sjeća da skh nije podržavao borce nob.a i pridružene četnike?..ja ne..