opasne prijetnje

Holy: Prijetili su mi da će me reciklirati, baciti u peć i spaliti

Foto: Filip Brala/PIXSELL
Holy: Prijetili su mi da će me reciklirati, baciti u peć i spaliti
11.06.2012.
u 20:53
Bivša ministrica za Jutarnji list kaže kako su joj vlasnici tvrtki koje se bave otpadom prije prijetnji pokušali na pristojan način objasniti da ne nagli s promjenama u Zakonu o otpadu
Pogledaj originalni članak

– Reciklirat ćemo te, baciti u peć i spaliti. Da, doslovce takvu poruku dobila sam u pismu čim sam najavila da krećem u radikalne promjene gospodarenja otpadom, ispričala je za Jutarnji list bivša ministrica Mirela Holy koja je nadavno policiji prijavila da joj prijete smrću.

Holy kaže kako su joj vlasnici tvrtki koje se bave otpadom prije prijetnji pokušali na pristojan način objasniti da ne nagli s promjenama u Zakonu o otpadu. Prije nego se Zakon i počeo pisati, dodaje Holy, ta je ekipa mislila da će izgubiti milijunske poslove.  

– Odmah su me masovno počeli nazivati i tražiti razgovor. Kao razlog su naveli dobru volju da me upoznaju s tim kako stvari stoje, s načinom rada... – ispričala je Holy.

Cijeli članak pročitajte ovdje.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 94

DU
Deleted user
21:52 11.06.2012.

ovo je već ozbiljna stvar da netko navodno može prietiti članu vlade recikliranjem što ne pokaže to pismo

DU
Deleted user
22:07 11.06.2012.

sve ljepše od ljepšeg istražuiju tko je ukrao mail, a ovo ništa

IC
icko
22:49 11.06.2012.

Zar stvarno nije dosadna ova Holi?