Podržao ga Vrdoljak

HNS-ovac Jozo Radoš predstavio Primorcima program za Europski parlament

Foto: Nel Pavletić/Pixsell,
vrdoljak radoš
Foto: Nel Pavletić/Pixsell,
vrdoljak radoš
Foto: Nel Pavletić/Pixsell,
vrdoljak radoš
Foto: Nel Pavletić/Pixsell,
vrdoljak radoš
Foto: Nel Pavletić/Pixsell,
vrdoljak radoš
23.04.2014.
u 22:00
Kandidat HNS-a na izborima za Europski parlament Jozo Radoš boravio je danas u Primorsko-goranskoj županiji gdje je predstavio svoj program...
Pogledaj originalni članak

Kandidat HNS-a na izborima za Europski parlament Jozo Radoš boravio je danas u Primorsko-goranskoj županiji gdje je predstavio svoj program. Nakon obilaska Vrbovskog, posjetio je i Općinu Matulji. Ondje mu se pridružio potpredsjednik HNS-a i ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak. - Došao sam podržati našeg kandidata za Europski parlament. Mislim da u hrvatskoj javnosti nije dovoljno ozbiljno prihvaćeno koliko je važno imati ozbiljne ljude, a onda i stavove koji će se zauzeti i implementirati u Europskom parlamentu i Europskoj komisiji. Mislim da će jedan dobar dio naših budućih uloga ovisiti o tome koji ćemo status kao zemlja imati u europskim institucijama.

Radoš kao naš kandidat je iskusan političar, veliki poznavatelj europske politike, kazao je Vrdoljak. Govoreći o ulozi Hrvatske u EU kazao je kako više nije samo mala i lijepa zemlja na jugoistoku Europe. Mi smo u zadnjih nekoliko mjeseci, godinu dana promijenili naš status, posebno u energetskim pitanjima, od nas se očekuju rješenja za regionalne pitanja opskrbe energijom u suradnji s Europskom komisijom, dodao je Vrdoljak. Radoš ističe da je njegov program konkretan, zasniva se na energetici i gospodarstvu. - To je ono što nam treba, o tome ovisi budućnost manjina i većine. Ne trebamo se baviti pitanjima od kojih nema koristi i o kojima Europski parlament ne odlučuje, kazao je Radoš.

Foto: Nel Pavletić/Pixsell,

>>Kandidat HNS-a za Europarlament Jozo Radoš predizborni program predstavio Brođanima

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

VM
Višeslav Mat
07:50 24.04.2014.

On je obični ljigavac koji će se udružiti i s vragom iz koristi.Katastrofa tko je sve kandidat.

BU
Bulaba
08:00 24.04.2014.

Ovo s energetikom je već patologija. Tko o čemu, HNS-ovci o energiji. Od Vesne Pusić i njenog "pozicioniranja Hrvatske na energetskoj karti Europe", do Vrdoljaka i "regionalnih pitanja opskrbe energijom", a istovremeno nema apsolutno nikakvog energetskog pomaka u Hrvatskoj niti će ga s ovim likovima biti. Ni novih hidrocentrala, ni termocentrala, ni naftovoda, ni plinovoda, ni dalekovoda, ni novih eksploatacija, ničega. Maksimum im je zamjena žarulja štednim žaruljama u školama.

CR
crocro
17:17 26.04.2014.

HNS nema dovoljno potpore da uđe u Hrvatski parlament. Zato bi valjalo da se brzo ugura u europski parlament i da se zauzme fotelja dok je vrijeme. Gosp. Radoš kojeg možemo cijeniti kao intelektualca, nema rezultata niti na jednom gospodarskom projektu premda je imao prigodu pokazati što zna i umije. Ali nema niti utjecaja niti nema povjerenje među biračkim tijelom. Sve što je do sada učinio u koaliciji koja je na vlasti je njegov aktivni prilog u padu gospodarstva u svih denet kvartala za redom. I da je imao želju ostvariti napredak Hrvatske mogao je to znanje pokazati i prije, a ne sada kada smo pali, post festum nam nuditi svoje znanje. Takvih stručnjaka imamo na pretek. Vrijeme ovakvog HNS-a je završeno pe će se i on morati reciklirati. I moram mu napomenuti da bi HNS možda bolje kotirao u javnosti da nije aktivni i podupirajući subjekt SDP-u koji drži glavnu riječ na lošem i krivom poslu a kojeg HNS slijedi dosljedno i vjerno. Prema tome nitko ozbiljan ne može shvatiti kako bi pošt. gosp. Radoš mogao riješiti probleme Hrvatske svojim idejama, kada to nije mogao u zadnja dva desetljeća.