Hebrang: Nitko neće dirati u naše križeve

Foto: Damir Špehar/PIXSELL
Hebrang: Nitko neće dirati u naše križeve
17.12.2009.
u 20:15
Premda mu ankete do sada nisu bile previše sklone, Hebrang je ponovio kako im ne treba vjerovati i da su jedina precizna anketa njegovi glasači koji će go dovesti do pobjede.
Pogledaj originalni članak

BJELOVAR - Na izbornoj listi zaokružite broj dva jer vam uz pomoć HDZ-a jedino ja mogu osigurati život u europskoj i ponosnoj Hrvatskoj - poručio je Andrija Hebrang na večerašnjemu središnjem predizbornom skupu u Bjelovaru.

Premda mu ankete do sada nisu bile previše sklone, Hebrang je ponovio kako im ne treba vjerovati i da su jedina precizna anketa njegovi glasači koji će ga dovesti do pobjede.

Također je naglasio da su njegovi najjači aduti to što se jedini od kandidata 1991. stavio u službu obrane domovine, u politici se nije obogatio te jedini ima precizan program za stvaranje ponosne Hrvatske i njezinih ljudi.

Rekao je da će se kao predsjednik s poštovanjem odnositi prema svim vjerama i crkvama te da neće dopustiti da itko dira u naše križeve.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 48

OB
-obrisani-
20:28 17.12.2009.

taj je i vjeru prodao za politicki mamon. pljuc!

AC
action
21:04 17.12.2009.

Dok je Hebrang trošio državne pare iz proračuna Vidošević je stvarao i otvarao radna mjesta na tržištima diljem zemalja bivše juge. Tada se to činio suludi potez, ali sada od njega žive mnoge tvrtke kao i više od 100.000 radnika. Tko ja sad onaj koji proizvodi nove vrijednosti i želi dobro Hrvatskoj a tko je onaj koji ne zna zaraditi jednu kunu ako nije iz državnog proračuna. Vidošević je realan izbor za predsjednika i opcija za bolju Hrvatsku.

JM
Juraj_MALI
20:52 17.12.2009.

Vjera, ljubav i Domovina. Samo tako dalje Hebranže.