zahvalio se na povjerenju

HDZ odlučio: Umjesto Ivana Celjaka u Sabor ide gradonačelnik Novske Marin Piletić

Foto: Večernji list
Ivan Celjak i Marin Piletić
Foto: Večernji list
Marin Piletić
15.06.2021.
u 12:24
Da ne bi bilo nesporazuma, i dalje nastavljam obnašati dužnost gradonačelnika Novske i realizirati program "Novska u koju vjerujemo", naveo je
Pogledaj originalni članak

Odlukom Predsjedništva i Nacionalnog vijeća Hrvatske demokratske zajednice, gradonačelnik Novske Marin Piletić (1983.) izabran je u Hrvatski sabor.

Saborskim zastupnikom izabran je kao zamjena za Ivana Celjaka, koji od ovih lokalnih izbora obnaša funkciju župana Sisačko moslavačke županije što je nespojivo s funkcijom zastupnika.

Na svojoj facebook stranici Marin Piletić se zahvalio „svima na povjerenju i prilici da Novska, ali i čitava Sisačko-moslavačka županija ima svog predstavnika u najvišem zakonodavnom tijelu Lijepe Naše“. 

- Da ne bi bilo nesporazuma, i dalje nastavljam obnašati dužnost gradonačelnika Novske i realizirati program "Novska u koju vjerujemo“ - objavio je Piletić koji je na čelu Novske drugi mandat, a prije toga je po jedan mandat obavljao funkciju dožupana Sisačko-moslavačkog i dogradonačelnika Novske.

VIDEO Prošetali smo Pelješkim mostom: Hrvatska bi mogla biti spojena već za 30-ak dana

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.