HDZ

Milanović pod svaku cijenu i svim sredstvima pokušava zadržati vlast

Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Milanović pod svaku cijenu i svim sredstvima pokušava zadržati vlast
28.11.2015.
u 11:44
Pozivamo DORH i USKOK da temeljem negativnih nalaza državne revizije provedu istragu o svim navedenim slučajevima i zaštite državnu imovinu koja je vlasništvo svih hrvatskih građana, kažu u HDZ-u
Pogledaj originalni članak

Iz Hrvatske demokratske zajednice poslali su priopćenje o Mostu, odnosno jučerašnjoj ponudi tehičkog premijera Zorana Milanovića koje donosimo u cijelosti.

"Zoran Milanović je najprije pokušao izazvati raskol u Mostu tajnim razgovorima pod okriljem noći, potom je putem posrednika ucjenjivao pripadnike nacionalnih manjina u namjeri da mu osiguraju novi mandat, a sada za svoj osobni račun pokušava trgovati mjestom predsjednika Sabora.

Zoran Milanović pod svaku cijenu i svim sredstvima pokušava zadržati vlast ne bi li spriječio istrage o brojnim nezakonitim radnjama u Državnom uredu za upravljanje državnom imovinom, nerazjašnjenim isplatama novca u HZZO-u koje posljednjih dana otkrivaju nalazi državne revizije, zlouporabi policijskog USKOK-a, upletenosti svoga brata Krešimira u nezakonite radnje s državnim institucijama i brojnim drugim kriminalnim radnjama svoje Vlade.  

Pozivamo DORH i USKOK da temeljem negativnih nalaza državne revizije provedu istragu o svim navedenim slučajevima i zaštite državnu imovinu koja je vlasništvo svih hrvatskih građana."

>> Zoran Milanović nije pokazao potpise potpore na konzultacijama s predsjednicom

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 52

UR
uragan
11:59 28.11.2015.

Zanimalo ih samo odjela plijena, uhljebljivanje neukih i nesposobnih partijaša. Četri godine su pljačkali i zadzuzivali Hrvatsku. Narod im je rekao dosta.

Avatar RexCroatorum32
RexCroatorum32
12:04 28.11.2015.

HDZ je oličenje morala u usporedbi sa ponašanjem partije nakon izbora.

TO
torcidaš
12:02 28.11.2015.

Lopovi odlaze mozda neki i helikopterima ruskih tajkuna kao Kotromanovic sto se voza ovih dana, ako uspiju pobjeći ali nece Bezanija nece biti.