'TOLIKO O ISTINI'

HDZ: Bernardić govori da ne bi dopustio otvaranje noćnih klubova, a uhvaćen je u jednom

Foto: RTL press
Sučeljavanje Bernardića i Plenkovića
Foto: RTL press
Sučeljavanje Bernardića i Plenkovića
29.06.2020.
u 22:13
Bernardić je prozvao HDZ zbog otvaranja noćnih klubova
Pogledaj originalni članak

Tijekom večerašnjeg sučeljavanja Davor Bernardić je prozvao Andreja Plenkovića zbog odluka vezanih uz popuštanje epidemioloških mjera. Kazao je da je Hrvatska u vrhu zemalja u koje se vraća Covid-19 te da nije dobro što su otvoreni noćni klubovi. Na tu opasku reagirali su već za vrijeme sučeljavanja i iz HDZ-a.

- Bernardić ima obraza tvrditi u TV Duelu na RTL.hr da ne bi nikad dopustio otvaranje noćnih klubova, a sam je nedavno “uhvaćen” u jednom od njih. Toliko o istini & njemu! - stoji u objavi na službenom profilu HDZ-a.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 16

BL
bluescreen
22:58 29.06.2020.

Saucha je bio u pravu. Bero je truba.

RE
RedTree
22:39 29.06.2020.

Kaže lik da mu je žao žene u pekari, a veli da bi zatvorio sve radi korone! Iznosi sulude teorije o 3000 dnevno oboljelih u Hrvatskoj i 1500 umrlih do zime, koju su odbacili svi ozbiljniji stručnjaci. Želi vratiti Jokićevu reformu, koja bi izbacila kompletnu lektiru i hrvatsku, od Marulića, Šenoe do A. B. Šimića.

AB
abokatstir
22:43 29.06.2020.

Bero traži ljubav u noćnim klubovima, dečke, jer mu se raspao ljubavni trokut hajduković, mikulan, bero zbog obiteljskog nasilja.