VARAŽDIN- županijsko vodstvo SDP-a i HNS-a.

Haenesovci o Bandiću: Tako se radilo u Francovoj Španjolskoj

Foto: Boris Ščitar / Pixsell, Željko Hladika / Pixsell
Haenesovci o Bandiću: Tako se radilo u Francovoj Španjolskoj
07.01.2010.
u 10:08
Milorad Batinić, predsjednik županijskog HNS-a, pozvao je sve članove i simpatizere stranke da glasuju za Ivu Josipovića. - Pružit ćemo mu načelnu i tehničku podršku - izjavio je Batinić.
Pogledaj originalni članak

- Milan Bandić nosi milodare po crkvama, populistički kupuje glasove i homogenizira desnicu. Žalosti pozicioniranje Crkve spram jednog kandidata - izjavio je Zlatko Koračević, saborski zastupnik HNS-a, na presici koju su zajedno u Varaždinu održali županijsko vodstvo SDP-a i HNS-a.

- Izjava da će dići i vojsku i branitelje govori o Bandićevu ekstremizmu i mogućem pučizmu. Jadna država ako predsjednika podržavaju generali i Crkva. Tako se radilo u Južnoj Americi i Francovoj Španjolskoj - dodao je Koračević.

Milorad Batinić, predsjednik županijskog HNS-a, pozvao je sve članove i simpatizere stranke da glasuju za Ivu Josipovića.

- Pružit ćemo mu načelnu i tehničku podršku - izjavio je Batinić. Haenesovcima je na potpori zahvalio Mario Habek, SDP-ov saborski zastupnik iz Ivanca, rekavši da će se Ivo Josipović na kulturan i pravedan način uhvatiti ukoštac s kriminalom koji “pojede” 10 posto državnog proračuna.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 51

OB
-obrisani-
11:00 07.01.2010.

..Crkva je i još jednom potvrdila da ukoliko se netko deklalira kao katolik (ma koliko licemjerni) i daje novaca Crkvi, može biti najveći mafijaš i lopov na svitu, da ne kažem nekulturni i necivilizirani majmun, oni će ga svejedno podržati (naravno). Toliko o crkvi! Blago onima koji se pozivaju na patriotizam nacionalizam i podržavaju neviđenu pljačku svoje domovine. Toliko o domoljublju!

SP
Spezispezi
10:46 07.01.2010.

Zanimljivo je promotriti stanje medija kod nas. Žalosno je da su svi mediji od raspona ultra ljevice do podnošljive ljevice, pa tako svi odreda se bave navijanjem za Josipovića. Nitko još nije objavio poznatu stvar da je Ante Josipović kao udbaški kadar upravljako konc-logorom GOLI OTOK, i kao takav je utro svom sinu put u političke vode.

OB
-obrisani-
11:37 07.01.2010.

splićanin_No1 i ti si s Iblerovog trga pišeš isto ko i kamocemo nemate pravo kritizirat nekoga ko dobro radi