Politika

Habuš: Izborni rezultat potvrđuje da je došlo vrijeme za promjene

Foto: 'Marko Jurinec/PIXSELL'
Habuš: Izborni rezultat potvrđuje da je došlo vrijeme za promjene
01.11.2011.
u 11:41
Došlo je vrijeme za odgovorno obnašanje poslovnih dužnosti u cijeloj zemlji, ističe Habuš u priopćenju
Pogledaj originalni članak

Nakon što je u drugom krugu prijevremenih izbora za varaždinskog gradonačelnika kandidat Kukuriku koalicije Goran Habuš dobio 70, 1 posto glasova birača i  porazio nezavisnog kandidata Zlatka Horvata, Čehokova zamjenika koji je imao podršku HDZ-a, s razlikom od čak 42, 2 posto, priopćenjem se i službeno obratio javnosti. Ističe kako su ovim značajnim rezultatom u Varaždinu  uistinu počele promjene.

" Hoće li se varaždinski izborni rezultat preslikati i na rezultat skorašnjih parlamentarnih izbora, vidjet će se za nešto više od mjesec dana. No varaždinski izborni rezultat zasigurno potvrđuje da je došlo vrijeme za promjene i da one u cijeloj našoj zemlji trebaju početi čim prije. U Varaždinu je otvoreno novo poglavlje koje za sad još nije započelo ni u jednom drugom hrvatskom gradu, čime je potvrđeno da je došlo vrijeme za odgovorno obnašanje poslovnih dužnosti u cijeloj zemlji. Došlo je vrijeme za nove modele poslovnog ponašanja, nove razvojne ideje i nove načine transparentnog financiranja strateških projekta. A u Varaždinu su za to i stvoreni svi potrebni uvjeti“, ističe se u Habuševu priopćenju.  

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

MK
MKGRA
07:47 02.11.2011.

Habuš,koliko glasača je izašlo na izbore 30% i ti to nazivaš promjenama.

LU
luke
07:52 02.11.2011.

Habuš ne seri... Imaš sreće što mošt kipi... Inaće banana. Pozdravi velikog vođu Gazimira.

DO
domenico
12:05 01.11.2011.

Jednog podupire HDZ, jednog SDP i tako u krug...