na području Orebića

GSS i interventna policija tragaju za nestalim Slovencem

Foto: Dragutin Šantoši
GSS i interventna policija tragaju za nestalim Slovencem
13.07.2012.
u 16:35
Slovenski državljanin (68) u četvrtak je oko 5 sati krenuo na brdo Sv. Ilija, no nije se vratio. Nestanak je prijavila njegova supruga policijskoj postaji u Korčuli rekavši da joj se suprug ne javlja na mobitel.
Pogledaj originalni članak

Slovenski državljanin (68) nestao je u četvrtak oko 21 sat na području Orebića, javlja PU dubrovačko-neretvanska.

Slovenac je oko 5 sati krenuo na brdo Sv. Ilija, nakon čega se nije vratio.

Njegov nestanak prijavila je njegova 63-godišnja supruga policijskoj postaji u Korčuli rekavši da joj se suprug ne javlja na mobitel.

Pripadnici GSS-a Orebić odmah su krenuli u potragu za nestalim Slovencem, a danas su im se priključili pripadnici DVD-a Orebić, policijski službenici iz Stona  i djelatnici interventne jedinice policije PU dubrovačko-neretvanske. U potrazi sudjeluju psi tragači i helikopter.

 

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.