O političkoj trgovini

Grmoja: Bandić skuplja sve "otpadnike" po Saboru

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Grmoja: Bandić skuplja sve "otpadnike" po Saboru
27.10.2018.
u 12:55
Istaknuo je i da Most nikada neće odustati od ideala na kojima je izgrađen i uvijek će upozoravati na ovakve sramotne i po demokraciju opasne pojave
Pogledaj originalni članak

Sramotan način na koji Milan Bandić i Andrej Plenković kupuju zastupnike u Saboru pljuvačka je na toj instituciji hrvatske državnosti i svodi je na tržnicu ili stočni sajam, komentirao je danas Mostov politički tajnik Nikola Grmoja vijest da se će se Milanka Opačić koja je nedavno napustila SDP priključiti stranci Milana Bandića koji skuplja sve “otpadnike” po Saboru i svakim danom ima sve brojniji klub.

- To ujedno pokazuje koliko je etički nedostižan potez 12 Mostovih zastupnika koji su odbili preslagivanje i potpisali za raspuštanje Hrvatskog sabora nakon HDZ-ovog rušenja Tihomira Oreškovića. Od te dvanaestorice čak pet više nije u Saboru, a mogli su još uvijek uživati saborske plaće i povlastice da su postupili kao Zdravko Ronko, Marija Puh ili Milanka Opačić - kazao je Grmoja.
 
Most nikada neće odustati od ideala na kojima je izgrađen i uvijek će upozoravati na ovakve sramotne i po demokraciju opasne pojave, zaključuje Mostovac.
ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 19

TE
teoodd
13:24 27.10.2018.

Mozda pokupi i njega kad bude kupio smece

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
13:32 27.10.2018.

Jooooj boli li ga Plenkijev vritnjak 😂😂😂

KO
koraknaprijed
15:41 27.10.2018.

Kad bude kupio lešinare onda će prvo doći po tebe i Petrova.