Božićna čestitka:

Grabar-Kitarović: Samo zajedno rastemo, a razdvojeni uvijek padamo

Foto: Josip Regović/Pixsell
kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Josip Regović/Pixsell
kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Josip Regović/Pixsell
kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Josip Regović/Pixsell
kolinda Grabar-Kitarović
24.12.2019.
u 17:08
Čuvajmo taj osjećaj, brinimo jedni za druge, neka nas to prati i prožima svakoga dana u godini, poručila je Grabar-Kitarović
Pogledaj originalni članak

Kolinda Grabar-Kitarović građanima je čestitala Božić. Poručila je da trebamo brinuti jedni za druge te Božić dočekati s veseljem u nama samima. 

"Dočekajmo Božić kao blagdan radosti života, s veseljem u nama samima, u pažnji prema potrebitima i posvećenosti jedni drugima.

Čuvajmo taj osjećaj, brinimo jedni za druge, neka nas to prati i prožima svakoga dana u godini. Jer samo zajedno rastemo, a razdvojeni uvijek padamo.

Vama i vašim najmilijima želim sretan i blagoslovljen Božić", poručila je Grabar-Kitarović na svom Facebooku.

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 13

Avatar kenj@c
kenj@c
18:08 24.12.2019.

Ona je kao moji bivši šefovi. Kad je bilo dobro onda su oni uživali a nas tko šljivi. a kad je bila kriza onda su pozivali na zajedništvo, e ne može

MA
marijaqwer
18:10 24.12.2019.

Koliko lijepih želja i optimizma u riječima predsjednice, a ništa od toga u djelima. Bilo bi lijepo da je istina, ali djela nam pokazuju da je sve to čista laž. Vjerodostojno.

ŽO
žoržet
16:07 27.12.2019.

ajoj. posebno 'zajedno rastu' neki od njenih pajtosa, ne samo od kolača koje im namjerava peći. pa nek' onda i ona slobodno raste 'zajedno' s njima, samo ne na pantovčaku. uvijek joj ostaje međugorje, a navodno i u blizini remetinca ima dosta zgodnih terena za kakvu hižicu. jer nekako mi se čini da je čak ni rodna dražica nešto previše ne gotivi u posljednje vrijeme. inače, ta 'nesloga' i 'polarizacija' koju sada silno nastoji prikeljiti milanoviću, datira još iz vrlo uske povezanosti s karamarkovskim 'ekspertima' a ako ta ekipica, oličena neko kraće vrijeme u onoj tragikomičnoj time-tomek vladi i podržana razgranatom i u sustav već poprilično infiltriranom mrežom klerokonzervativaca (ako ta riječ za njih nije već čisti eufemizam) na jednoumno-sličnoumnoj kvazidomoljubnoj 'liniji', čiji je (nakon brzo posvađanog hrasta) i most bio jedan od prvih 'političkih eksperimenata. nakon svih onih silnih udruga i inicijativa istih namjera (grozd, vigilare, opus dei i ordo iuris, narod odlučuje, hod za život, marijini obroci...), koje se silno razmeću etiketom 'uhljeba' prema svima drugima i drugačijima, dok sami istodobno itekako vješto koriste javne budžete i na lokalnim i na državnoj razini. pa opet svako malo, unatoč silnim manipulacijama i tzv. alternativnim činjenicama, 'pljusnu' i 'puknu', jer istina o njihovim krajnjim ciljevima, sveopćem 'ćudoređu' po mjeri jedne dogme čiji su pride 'ekskluzivni tumači', ipak pomalo izlazi na vidjelo. kad bi se još revidirali vatikanski...