požar u loparu

Gotovo u potpunosti izgorio hotel Jadran na Rabu

Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
Gotovo u potpunosti izgorio hotel Jadran na Rabu
25.06.2013.
u 18:47
Zahvaljujući naporima vatrogasaca vatra se nije proširila na obližnje objekte i šumu.
Pogledaj originalni članak

U noći na utorak gotovo je u potpunosti izgorio hotel Jadran u Loparu na Rabu. Vatra u hotelu na samom trajektnom pristaništu buknula je oko 2 sata i do 5 ujutro, do kad su vatrogasci DVD-a Lopar i Rab sa osam vozila i 40 vatrogasaca uspijeli ugasiti požar, progutala je krovište, potkrovlje i prvi kat hotela dok je prizemlje, u kojem se nalazi ugostiteljski objekt, ostalo pošteđeno plamenih jezika, ali oštećeno vodom. Zahvaljujući naporima vatrogasaca vatra se nije proširila na obližnje objekte i šumu.

U hotelu , inače vlasništvu tvrtke GPP Mikić, bili su smješteni radnici tog građevinskog poduzeća koje je angažirano u radovima na Rabu. Nasreću, na vrijeme su izašli iz hotela i nitko nije ozlijeđen, čak su prije dolaska vatrogasaca sami pokušali ugasiti požar, no vatra se širila brzo i nisu je mogli savladati. Na požarištu je obavljen očevid, no što je uzrok požara još se ne zna.

>> Pripremao roštilj ispred kuće i prouzročio veći požar u Konavlima!

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.