PREDSTAVA

Gostovanje predstave "Vanda" u Karlovcu

Gostovanje predstave "Vanda" u Karlovcu
16.02.2010.
u 11:34
Kazalište Mala scena gostuje ovaj tjedan s predstavom za mlade "Vanda" u Karlovcu, a izvest će je 18. i 19. veljače u Gradskom kazalištu Zorin dom.
Pogledaj originalni članak

Kazalište Mala scena gostuje ovaj tjedan s predstavom za mlade "Vanda" u Karlovcu, a izvest će je 18. i 19. veljače u Gradskom kazalištu Zorin dom. Naslovnu ulogu tumači Iva Visković, a uz nju igraju Anica Kovačević, Ana Majhenić i Dražen Bratulić.

Redateljica predstave, nastale prema istoimenom romanu za tinejdžere Silvije Šesto Stipaničić, je Snježana Banović. Predstava je namijenjena mladima od 10 godina na više. U četvrtak, 18. veljače predstava igra u 9, 11 i 13 sati, a u petak, 19. veljače može je se pogledati u 9 i 11 sati.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.