Dani komunikacija

Gosti Twitterov kreativac i Trumpov šef kampanje

Foto: Igor Šoban/PIXSELL
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
21.03.2018.
u 16:12
Pozivamo i pokušavamo dovesti globalno najzanimljivije ljude u ovom biznisu da nam objasne što rade, kaže Davor Bruketa.
Pogledaj originalni članak

Centralni je to događaj komunikacijske industrije. Pozivamo i pokušavamo dovesti globalno najzanimljivije ljude u ovom biznisu da nam objasne što rade i da o njihovim praksama razgovaramo – ovim je riječima predsjednik Hrvatskog udruženja društava za tržišno komuniciranje (HURA) Davor Bruketa jučer na konferenciji za medije najavio 6. Dane komunikacija koji će se na temu “Kreativnost i tehnologija” održati od 12. do 15. travnja u Rovinju.

I direktorica festivala Dunja Ivana Ballon naglasak je stavila na čak 16 zvučnih međunarodnih gostiju među kojima će biti: Jayanta Jenkins (globalni kreativni direktor Twittera), Brad Parscale (šef kampanje Donalda Trumpa), Susan Credle (jedna od najmoćnijih žena marketinške industrije), Graham Fink (jedan od najnagrađivanijih kreativnih direktora na svijetu i multimedijski umjetnik koji “crta pogledom”)...

– Ovako bogat program morali smo rasporediti u tri dvorane. U prvoj će se moći čuti strani gosti, u drugoj će se održavati debate, dok je treća namijenjena interaktivnim sadržajima – dodala je direktorica festivala.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.