Kolumna

Goran Ivanišević bježi od TV kamera

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Goran Ivanišević bježi od TV kamera
Foto: Pixsell
Instagram
Autor
Ivan Starčević
11.09.2014.
u 12:39
Glavni junak najljepšeg prizora u sinoćnjem dnevniku Nove TV bio je Goran Ivanišević, naš najpopularniji tenisač i Čilićev trener, zatečen u trenutku kada kameri Nove TV na zagrebačkom aerodromu najiskrenije upućuje svoj Bambi pogled nedužne žrtve: nemojte mene!
Pogledaj originalni članak

Sada, kad su i Marin Čilić i Kristina Milković dobili zasluženu pozornost, sinoć se u središtu pažnje našao i Goran Ivanišević, najpopularniji hrvatski tenisač, trenutačno poznat i kao trener osvajača Otvorenog prvenstva Amerike. Koliko je Ivanišević bez ostatka predan svojem novom poslu vidjelo se i po njegovoj prvoj reakciji na činjenicu da ga snimaju. Trenutak u kojem je njegov molećiv Bambi pogled (nemojte mene!) bio upućen kameri Nove TV bio je dragocjen po tome što je zabilježena poznata Ivaniševićeva iskrenost kojom on komunicira s medijima otkako se zna za njega. Odatle i njegova omiljenost kod golemog broja ljudi koji prate i pamte svaku njegovu riječ i sportski uspjeh.

Poslije prve reakcije g. Ivanišević dao je tzv. normalni intervju čija je pozadina njegova desetgodišnja briga za Čilića otkako je ovaj bio klinac kojega je on uputio na svojeg trenera Boba Bretta i život u inozemstvu. Ovakav prijateljski odnos, rijedak u natjecateljskom svijetu sporta, gdje je velikodušnost slabo poznata ljudska osobina, sinoć je potvrđen Ivaniševićevom skromnošću pravog pedagoga i sportskog učitelja, jer što da on radi pred kamerama kada je najvažnije ono što je postigao njegov učenik.

Sada bi bio krajnji čas da se hrvatske televizije ponovo probude za Ivaniševića, za totalno zanemarenu sportsku veličinu jedne i jedine Ive Majoli, pa ako u jednoj emisiji ne mogu skupiti Majoli, Ivaniševića i Čilića – e onda to nisu prave televizije.

>> Zašto naše televizije nisu primijetile medijsku privlačnost Čilićeve Kristine

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 36

AR
aro
13:45 11.09.2014.

Goran Ivanisevic je LEGENDA!

NV
novo vriijeme
16:58 11.09.2014.

Goran je uvijek bio veliki, kada je igrao tenis, kada je trenirao mlade poput Čilića, kada je podržavao Hrvatsku tijekom rata, kada je igrao tenis u dobrotvorne svrhe na Stradunu i pozvao svjetski poznatog kolegu .

GU
gustirna
16:29 11.09.2014.

Ma sto ce tim televizijama teniske velicine kad oni imadu svoju velicinu, svoga jusipovica , koji u svakim vijestima dominira barem sa tri priloga.